Una nova final europea a Mataró

La Sirena CNM disputa la Final a Quatre de la LEN Trophy

La Sirena CNM - CN SabadellAvui divendres comença la final a quatre de la Len Trophy al Sorrall. Com fa dos anys, la Sirena Centre Natació Mataró té l'oportunitat de repetir el títol que ja va aconseguir fa dos anys, també a Mataró.

A tots ens hagués agradat veure l'equip disputant la final a quatre de l'Eurolliga, com la temporada passada, però no ha pogut ser. El Sabadell és un rival duríssim que va ser impossible de superar als quarts de final de la màxima competició continental. Però que ningú es pensi que la que avui comença serà una competició fàcil. El mateix Olympiacos que juga a l'altra semifinal, és un habitual de la fase final de l'Eurolliga.

En tot cas, confiança cega amb les jugadores de Florin Bonka, que porten moltes temporades donant-nos incomptables alegries, en forma de títols i grans resultats. Això sí, també caldrà que la ciutat torni a respondre com fa 2 anys. Que Mataró doni suport a les seves sirenes i doni aquell impuls a les jugadores mataronines per acabar de sorprendre a les seves rivals. Allà on no hi arribin les forces, que sàpiguen que no estan soles i que tenen tota una ciutat al darrere. Si hi som tots, segur que l'objectiu serà més viable.

La LEN Trophy és una gran oportunitat per a la Sirena, per guanyar confiança de cara al final de lliga en una temporada irregular. Cal ser humils, això sí, perquè les rivals també són molt poderoses. I l'últim que volem veure és un esperpent com el que va realitzar el Barça el dimarts passat a Roma, contra un rival teòricament inferior i un marcador molt plàcid. Però que aquesta humilitat no ens amagui de ser ambiciosos.

Finalment, també m'agradaria afegir que aquesta és una nova gran oportunitat per a Mataró, que tornarà a organitzar una final europea al seu sòl. Demostrem que els mataronins som perfectament capaços d'organitzar un esdeveniment de primer nivell!