Sense perdre la perspectiva

Tot i les últimes derrotes, el mèrit de la Sirena és immens

Esports 2017/2018, la sirena cn mataro

Aquest cap de setmana, La Sirena Centre Natació Mataró jugarà el partit de tornada dels quarts de final de l'Eurolliga femenina davant del totpoderós CN Sabadell. Si no és que salta una sorpresa majúscula, les de Florin Bonca quedaran eliminades de la màxima competició continental accedint a la Final a Quatre de la LEN Trophy, ja que a l'anada van perdre per un més que contundent 12 a 3.

Per acabar-ho d'adobar, les mataronines també van perdre la setmana passada a casa contra el Sant Andreu, perdent pràcticament tota possibilitat d'acabar la fase regular de la lliga espanyola de waterpolo en segona posició. Un revés que segurament portarà a les "sirenes" a haver de jugar les semifinals de lliga amb factor pista en contra. I és que és molt fàcil acostumar-se als bons resultats, a guanyar títols i aspirar sempre al màxim possible, i quan arriba una temporada on sembla que no es podrà arribar al mateix nivell, sembla que hi ha la temptació de "baixar del carro".

Doncs per posar-ho amb perspectiva, la ciutat fa dos anys es va bolcar en l'organització i el suport a les jugadores de la Sirena de cara a la Final-4 de la LEN que, finalment, van poder alçar per a gaudi del col·lectiu. Doncs només han passat dues temporades i ja ens sembla a poc poder repetir un èxit que s'ha donat poquíssimes vegades en tota la història de l'esport de la ciutat. I a la lliga, no fa pas tants anys que l'equip ni hagués somiat disputar-li algunes finals al Sabadell i, fins i tot, poder vèncer com a la final de Copa de la Reina de fa dues temporades.

És molt difícil mantenir un equip a l'elit europea de qualsevol esport, sobretot quan el pressupost no es pot comparar amb el dels altres equips que es troben al mateix nivell, per tant, gaudim i animem al màxim un equip que ens ha donat tantes alegries i que, de ben segur, moltes més encara ens en donarà.