No et posis el dit a la boca

La darrera polèmica de l'esport, sembla una broma

Opinió 2017/2018, opinio tot esport-el dedo de piqué (edicio 1807)Aquest dimarts estava mirant la secció d'esports en una de les televisions privades espanyoles, sincerament no vull recordar-ne el canal. Unes seccions en les que habitualment només es parla de futbol, cosa que ja no estranya a ningú.
El dia abans, però, s'havien entregat els premis als millors esportistes de l'any, la Gala del Mundo Deportivo, que van premiar a Garbiñe Muguruza i Rafael Nadal amb els seus guardons principals. Dos tenistes extraordinaris que enguany van arribar a compartir el primer lloc mundial a la vegada.

Semblava per tant una gran ocasió per a la premsa per destacar els seus mèrits, preguntar-los per com afronten la nova temporada, què destacarien l'un de l'altre, quin és el torneig que els va costar més de guanyar... Segur? Evidentment que no.
El primer que vam sentir de la seva boca en aquell resum esportiu va ser... el què pensaven de la celebració de Gerard Piqué!

¿De veritat que la premsa no és capaç de destacar res en posar el micròfon a la boca dels dos millors esportistes de l'any? No els hi fa vergonya? Les respostes dels tenistes, lògicament, no tenien massa interès. Evidentment tenen dos dits de front i no van voler contribuir a una polèmica estèril sobre un fet que hem vist ja massa vegades en els camps de futbol.

El que no va deixar passar l'oportunitat de tirar més llenya al foc va ser Javier Tebas, gran "amic" de tot el que envolta la figura de Gerard Piqué. El màxim mandatari de la LFP va dir que el futbolista havia estat “molt desafortunat” celebrant el gol al camp de l'Espanyol posant-se el dit a la boca, fent callar el públic. No seré jo qui defensi el que va fer Gerard Piqué, però si és una cosa que han fet tants futbolistes abans i mai han estat sancionats, no sé a què ve ara tanta polèmica. Ni ho sé ni m'importa, com a Nadal i Muguruza, que encara "flipen" amb la pregunteta.