L'última oportunitat... de l'any

I si aquest cap de setmana donem suport als nostres?

Opinió 2017, opinio tot esport-ultima oportunitat del any (edicio 1799)Tot i que no entenc la gent que quan comença a fer una mica de fred ja diu que allò de "el Nadal ja està aquí", ara no em queda més remei que acceptar-ho. Sí, ja veig que això ja ho tenim a sobre (i no només perquè aquí a la redacció comencem a estar empatxats dels polvorons que gentilment hem comprat per col·laborar en un viatge de final de curs).  Doncs ara que ja he assumit que d'aquí a quatre dies estaré menjant torrons, em pregunto, esportivament, ¿què n'hem d'esperar d'aquest final de desembre?

Doncs la veritat és que en la majoria d'esports d'equip, quantitativament poca cosa ja, amb només una jornada a la vista. Un últim partit abans de l'aturada nadalenca. Una darrera cita, després de la qual cada equip podrà fer balanç i veure quin dels objectius que s'havien plantejat a principi de temporada s'estan complint i quins no, i veure si cal treballar de valent durant aquestes festes per redreçar-ho tot.

Però posem el focus en aquest partit, i assumim que guanyar-lo no només és cosa dels jugadors i entrenadors: en moltes d'aquestes cites, sobretot les que es juguin a Mataró, el públic hi pot tenir un paper important. Llavors, ¿per què quedar-se a casa passant fred o gastant calefacció si podem anar a fer caliu donant suport als nostres equips? Va som-hi, no només cal fer propòsits a principi d'any. Com podeu veure a l'agenda esportiva del cap de setmana hi ha grans cites al Centre Natació Mataró, al Teresa Maria Roca, al Josep Mora, a l'Eusebi Millan (gran derbi!), al Municipal del Centenari o al del Pla d'en Boet. I sí, sense públic un partit no és el mateix.

Ja hi serem a temps, la pròxima setmana de pensar en una cita de les que abans es consideraven "d'interès general". Un clàssic futbolístic que arribarà, a Madrid, pocs dies després de les eleccions del 21-D i que aturarà el món en un horari gens habitual.