Els millors arquers estatals són aquest cap de setmana a Mataró

Tir Esportiu Mataró organitza el Campionat d'Espanya de tir amb arc en recorregut de bosc 3D

  • Divendres, 17 Setembre 2004 02:00
La ciutat simbolitzada per la Laia l’Arquera serà l’escenari aquest cap de setmana d’un interessant Campionat d’Espanya de tir amb arc en recorregut de bosc 3D. Una competició que va ser presentada en roda de premsa per representants del Tir Esportiu Mataró i la regidora d'esports Alícia Romero.

Es tracta d’una modalitat en la qual els arquers han de fer blanc en dianes que simbolitzen animals en volum, i en la que el representant del Tir amb Arc Mataró, Joan Lope, es troba entre els favorits per emportar-se el triomf final. Precisament la setmana passada es va proclamar campió de Catalunya d’una modalitat molt semblant, el recorregut de bosc 2D i 3D.

Pel que fa al campionat estatal que ens centra l’atenció, comença aquest divendres a les instal·lacions de Can Canyameres del Tir Esportiu Mataró, al costat de Can Bruguera. La competició individual, amb uns 170 inscrits de tot l’Estat, constarà de quatre recorreguts que faran que les fletxes disparades no s’aturin al llarg de tres dies. El primer recorregut tindrà lloc el divendres 17 de setembre, el segon i tercer el dissabte 18, mentre que el quart i definitiu es farà el diumenge 19.

Pú´blic el diumenge
En tots aquests recorreguts l’assistència de públic no es possible a causa de la perillositat que suposaria pels espectadors, però per tal que públic pugui gaudir de la vistositat d’una competició d’aquest nivell, el diumenge 19 després de l’últim recorregut, pels volts de les 12 del migdia, s'habilitarà una zona amb grades des d'on es podrà seguir la final per equips territorials, unes seleccions formades pels millors arquers en els recorreguts individuals. Tot seguit es farà entrega dels trofeus.

Cal dir que les instal·lacions de TE Mataró ja van acollir la 5a edició del Campionat d’Espanya de recorregut de bosc, una organització que en el seu moment va ser molt destacada, ja que era el primer cop a Europa que hi havia un cronometrador a cada diana.



Notícia relacionada:
Joan Lope encara l'estatal de Mataró amb dos títols catalans de tir amb arc