Un camp de futbol massa gran per la ‘Bulería’ de Bisbal

Els detractors de l’artista es fan sentir i realitzen un concert al seu gust

David Bisbal ha estat una de les estrelles nacionals que ha passat aquest estiu per la nostra comarca. Enmig de la polèmica que envoltava el seu concert, finalment, el jove d’Almería va actuar el passat 28 de juliol a Arenys de Mar.

El camp de futbol d’aquesta població, escenari de l’esdevenimvent, no va aconseguir omplir-se de gent, però va agrupar a uns quatre-mil seguidors del cantant que van intentar cobrir el buit amb la seva energia, calor i ball al ritme de les melodies de Bisbal.

Gran muntatge visual
El concert va començar puntualment a les deu de la nit, sense fer esperar a les seves fans, algunes de les quals portaven més de 24 hores fent cua per entrar al recinte. Bisbal va apareixer de manera espectacular, entre la foscor, els focos i enormes teles blanques, interpretant el tema Ángel de amor. El concert va seguir la mateixa tònica de gran producció, el cantant es va servir d’efectes pirotècnics dignes d’un gran muntatge, dues pantalles que mostraven allò que passava a l’escenari més una tercera amb imatges dels seus videoclips i, com no podia ser d’altre manera, un cos de ball incansable igualment indispensable en un concert de Bisbal al qual l’artista va unir-se amb aquella energia i piruetes que l’han fet popular i que ja va mostrar en el concurs de televisió que el va fer famós.

D’aquesta manera, Bisbal va interpretar al voltant d’una vintena de cançons, la majoria extretes de Bulería, el nou treball que venia a presentar. A més a més, també va quedar espai per repassar temes del seu primer disc Corazón Latino, dels quals van destacar la cançó homònima o l’Ave María, principals responsables de la fama del cantant. El resultat final de la vetllada va ser la combinació de suaus balades amb temes molt ballables que feien bellugar el cos, i sobretot un públic satisfet tant del seu ídol com de l’espectacle.

Cassolada i concert en contra de Bisbal
Però no tothom a Arenys de Mar esperva amb la mateixa il·lusió el concert. Un grup de ciutadans no estaven gens contents amb la visita del que consideren un producte comercial i no un artista i es van organitzar actes per demostrar-ho. El més important de tots va ser un concert alternatiu al d’en Bisbal. Aquest va tenir lloc al Calisay i va reunir al voltant d’unes 150 persones per veure l’actuació de tres grups d’estils diversos: els Plaka, The Cutty’s i Bronka. Hores abans es va celebrar una cassolada a la plaça de l’esglèsia que no va aconseguir arribar als 50 participants.