Els grocs tornen a somriure

Gran inici de temporada del Mataró Feimat que porta tres de tres

Basquet 2013/2015, Mataró Vic
En les darreres temporades el Platges de Mataró, ara Mataró Feimat, ha estat lluitant per mantenir-se a Copa Catalunya i fins i tot ha arribat a jugar la fase de permanència. Però aquesta campanya, amb un equip renovat i amb Marc Guillem a la banqueta, l’equip ha començat com un coet i fins ara ha guanyat els tres partits que ha disputat, dos d’ells fora de casa.

Per ara la cosa pinta bé, després d’uns anys en hores baixes i veient com l’altre equip de la ciutat, el Mataró Parc Boet jugava dos anys seguits les fases d’ascens per jugar Lliga EBA, els grocs semblen haver despertat i aquest any volen lluitar per pujar un esglaó i almenys jugar les fases d’ascens a EBA on no fa tants anys l’equip jugava.

Tot acaba de començar, però la veritat és que les sensacions que dóna l’equip són bones, després ja veurem on acaba, però el que està clar és que feia anys que l’equip groc no començava el campionat amb tres victòries consecutives. Ni tan sols la temporada 2011-12, quan l’equip va acabar campió de lliga regular de Copa Catalunya, havia tingut un inici tan bo. Aquell any l’equip acabava de baixar a Lliga EBA i es va voler reivindicar emportant-se el títol de lliga regular, però després es diria adéu a l’ascens després de perdre a les fases d’ascens davant el Lluïsos de Gràcia.

Jugar les fases d’ascens i intentar pujar a EBA a priori és l’objectiu de l’entitat groga, tal com va expressar el club el dia de la presentació del nou patrocinador del sènior masculí, el Grup Feimat Mataró. Fa molts anys el Mataró va jugar a Primera Divisió, i fins i tot a Europa, ara tot això queda molt lluny i és totalment inviable, però el que sí que és possible és jugar a EBA i, perquè no, repetir l’èxit de la temporada 2009-10 quan el Platges de Mataró es va proclamar campió de lliga del seu grup de Lliga EBA i es va quedar a les portes de jugar a LEB.