Això ja no para, a recollir els fruits

La setmana santa, bon punt i seguit de cara al tram decisiu de temporada

El Tot 2014/2015, foto editorial tot esport-a recollir fruits (1670)

Ja se sap que les temporades esportives segueixen la seva pròpia lògica, molt lluny del que ens imposen els calendaris anuals, i per això ara és època de recollir els fruits del que s’ha anat sembrant al llarg dels mesos post-estivals. I és que després d’aquest petit oasi primaveral que és la Setmana Santa, arriba la part decisiva de la temporada a la majoria d’esports d’equip. Una espècie de llarg esprint final que –com els hi passa als corredors de 400 metres llisos– a alguns se’ls farà llarg mentre que altres podran aprofitar l’avantatge que ja tenen per regular-se, i fins i tot frenar als metres finals mentre gaudeixen de l’èxit saludant el públic.

També tenim exemples d’alguns equips que saben que la seva cursa no és plana, sinó que estan al bell mig d’una cursa d’obstacles (en aquest cas serien 400 metres tanques), però la tenacitat segur que ajudarà a assolir els èxits desitjats. O com a mínim a intentar-ho, que no és poc.

Per això, aprofitant que el cap de setmana passat pràcticament la competició va restar aturada, aquest número del Tot Esport serveix per fer un anàlisi del que els espera d’ara en endavant als principals equips, amb partits que ompliran moltes de les pàgines d’aquest suplement esportiu. A la portada hi veiem el CE Mataró de futbol que frega l’ascens a l’anhelada 1a Catalana; el Mis Ibérica CH Mataró, que lluita per acostar-se a la zona de salvació a l’OK Lliga; el Joventut Handbol Mataró, que en la seva millor temporada de la història encara té opcions de ser a la Fase d’ascens a la Divisió de Plata, i el CN Mataró Quadis que busca el Play-off al títol en una Divisió d’Honor Masculina més igualada que mai.

Lògicament no són els únics, hi ha altres equips immersos i buscant reptes interessants. Us convido a que repasseu les pàgines per descobrir cada una d’aquestes fites a l’horitzó. I és que són aquests reptes el que ens fa moure.