Victòries per somniar

El CH Mataró guanya el primer partit de lliga davant el CP Manlleu

Futbol Sala, foto editorial tot esport-victories per somniar (1651)

A la desena va la vençuda. Deu jornades de lliga és que ha esperat el Mis Ibérica CH Mataró per sumar la primera victòria de la temporada. El conjunt dirigit per Joan Carles Vadillo va guanyar 6-4 el Manlleu i va sumar els primers punts de la temporada, ja que fins a aquest dissabte passat tot havien estat derrotes. El conjunt mataroní va aconseguir una d’aquestes victòries que serveixen per somiar que és possible l’objectiu de mantenir-se a OK Lliga. Un somni que pot ser una mica més real aquest pròxim dissabte si l’equip guanya al camp del Tordera, un altre rival directe per la permanència. I tot això gràcies a la victòria davant el Manlleu, un triomf que, si no s’hagués produït, ara no parlaríem del somni d’un club que és mantenir els seus dos equips sènior a la màxima categoria estatal. El masculí ho tindrà molt complicat, però també el femení que va fer els deures i ja va guanyar en la primera jornada de lliga.

El femení del CH Mataró entrenat per Oriol Feliu i format per jugadores d’entre 14 i 17 anys també somnia en continuar un any més a OK Lliga. El somni d’aquestes joves jugadores fa uns anys era jugar a primera, amb les millors, doncs bé un somni que ja s’ha fet realitat i potser abans del que pensaven. Ara un cop arribades aquí, el seu somni potser ha canviat i és aixecar un dia el títol de campiones d’OK Lliga. L’equip és molt jove i té molta progressió per davant i d’aquí a uns anys podrem dir si aquest somni també s’ha fet realitat.

Sortint de l’esport mataroní i de l’hoquei, l’entredit FC Barcelona de Luis Enrique també ha aconseguit dues victòries per somiar amb èxits futurs, una a la Lliga amb el Sevilla i una altra a la Champions davant l’Hapoel de Nicòsia. I tots dos triomfs rubricats amb un “hat-trick” de Leo Messi, un jugador que no para de batre rècords i que de ben segur ha complert gairebé tots els seus somnis.