Participació massiva a Les Santes Esportives

El Torneig Futsal Base Les Santes ha comptat amb més de 700 jugadors

  • Eloi Sivilla
  • Dijous, 24 Juliol 2014 11:39

Esports, foto editorial tot esport-santes esportives 1637

Les Santes ja han arribat i un any més els clubs i associacions esportives prenen la platja, els carrers, les piscines i els pavellons per mostrar, durant la Festa Major, el que fan durant tot l’any. Les Santes Esportives són un aparador per a totes les entitats esportives de la ciutat que aprofiten les ganes de festa dels mataronins per atraure la seva atenció i recordar a tothom que hi són.

Però si anys enrere el programa de Les Santes Esportives estava ple d’exhibicions, competicions oficials i alguna d’elles de primer nivell, en els darrers anys la cosa ha canviat. Últimament cada cop són més els tornejos oberts a tothom, per a grans i petits i any rere any tenen una millor rebuda. Aquest és el cas del Torneig Futsal Base Les Santes que organitza, des de fa vuit anys, el Futsal Mataró. Un torneig que aquesta darrera edició ha acollit fins a 67 equips i fins a més de 700 jugadors que han gaudit del món del futbol sala durant la Festa Major de Mataró. Veure les grades del Pavelló Teresa Maria Roca aquests dies feia goig, i fins i tot han quedat petites per veure la fase final de la competició.

Aquest model de competició és el que dóna bons resultats, i si no només cal veure les xifres de participants del Tercer Torneig BIBA 3x3 de Bàsquet que organitza el programa Tir Lliure de Ràdio Mataró, Tercera edició del torneig i més de 300 participants. En aquest cas com en el del torneig del Futsal Mataró, els jugadors no només són de Mataró, molts són de la comarca i altres del barcelonès i, gràcies a l’esport, coneixen una mica la Festa Major de Mataró.

Malauradament abans de marxar de vacances els hem d’informar d’una mala notícia, els dos equips de tennis taula del CN Mataró no jugaran a Europa la temporada vinent, una conseqüència més de la crisi que viu l’esport d’alta competició. Per sort l’esport popular mataroní continua amb bona salut.