Comença un any de lluita

Els equips mataronins tenen obertes interessants lluites esportives

  • Josep Gomà
  • Divendres, 10 Gener 2014 00:00

Esports 2013, editorial tot esport- comensa un any de lluita

No cal dir que aquest 2014, que hem començat fa poc, es presenta molt interessant pel que fa a la lluita de Catalunya per assolir una sobirania aixafada des de fa tres segles, i ara desitjada per molts, i per obtenir la qual caldrà treballar de valent. Ser un nou estat d’Europa no serà senzill, però cal tenir il·lusió per aconseguir-ho.

També, ja ficats en tema esportiu, i mentre resten pendents de com se soluciona el conflicte entre la Seguretat Social i les entitats que treballen amb l’esport de base sense cap afany de lucre, quasi tots els nostres clubs tenen obertes interessants lluites esportives en les seves diferents competicions.

Tenim, com sempre, els equips del Centre Natació Mataró immersos en l’elit estatal, tant del waterpolo com del tennis taula, i ficats tots quatre equips a la zona alta de la taula, amb el fet destacat de veure per primera vegada l’equip masculí lluitant per la segona plaça amb aspiracions fermes de poder-la aconseguir, intentant igualar el que l’equip femení ja ve fent en els darrers temps. I tenim l’equip d’hoquei patins del Club Hoquei Mataró situat en zona d’ascens a l’OK Lliga, per intentar recuperar una categoria perduda fa cinc anys.

Aquest cap de setmana els bons aficionats a l’esport de la nostra ciutat tenen bones cites per donar-los suport. Anem-hi, que són els nostres! I l’esport en directe val la pena...
I també tenim el Club Esportiu Mataró que, després del cop tan fort patit a final d’any, lluita per oferir l’ascens a un president que ja no hi és, i que el diumenge, abans del recuperat derbi contra la UD Cirera, rebrà un homenatge pòstum.

Serà també el dia en que s’inaugurarà la placa que acredita el camp com a “Municipal del Centenari” i que coneixerem el nom del successor d’Albert Gibert a la presidència del CE Mataró.  El club fa jornada de portes obertes i tots els bons aficionats a l’esport de la nostra ciutat hi haurien de ser presents.