Problemes de parella

El matrimoni entre Pep Guardiola i Tito Vilanova ha acabat en divorci

  • Eloi Sivilla
  • Dijous, 18 Juliol 2013 10:40

El Tot 2013, Editorial Tot Esports, Problemes de parella

Després de la Copa Confederacions, de l’arribada estel·lar de Neymar al Barça i a l’espera de l’arribada de l’anhelat defensa central, l’activitat als principals mitjans de comunicació esportius de Catalunya es troba en hores baixes. Amb els jugadors encara de vacances i sense partits ni competicions en joc, els diaris esportius han de tirar de xafarderies i notícies més típiques de la premsa del cor que no pas esportives. Ara toca seguir el casament de Xavi, les vacances de Cesc i Messi a Eivissa o les victòries o derrotes de Piqué al torneig de pòquer de Las Vegas.

I per si no n’hi havia prou, ara surt el tema del divorci entre Pep Guardiola i Tito Vilanova, aquells dos grans amics que van portar al cim del futbol al Barça i que van passar de ser inseparables a tenir disputes dialèctiques a les rodes de premsa. No sabem perquè, però després de la marxa de Pep Guardiola del Barça i que el seu segon agafés el relleu a la banqueta blaugrana la relació entre en Pep i en Tito s’ha refredat.

Tal com passar a milers de matrimonis a l’any a casa nostra. Els motius veritables d’aquest divorci professional segurament mai els sabrem, i d’altra banda, a ningú li hauria d’importar, perquè al cap i a la fi estem parlant de relació personal entre dos amics que treballaven junts i que ara han agafat diferents destins professionals. Però bé, com que ja no tenim Mourinho i Neymar està al Brasil de vacances toca treure algun tema picant per vendre diaris i omplir informatius.

Però aquest no ha estat el primer matrimoni sonat a la banqueta del Camp Nou que es trenca. Aviat farà vint anys que Johan Cruyff i Charly Reixach van trencar peres, després que l’holandès volador marxés foragitat pel president Nuñez i que el seu segon es quedés i agafés el seu lloc. Les circumstàncies van ser diferents, però després de molts anys se’n torna a parlar, com també es parla de la divisió al barcelonisme, abans hi havia “nuñistes” i “cruyfistes”, i ara “guardiolistes” i “vilanovistes” o “rossellistes”.
Aquí a casa nostra hem tingut canvi a la banqueta del CN Mataró eltot.cat. Esperem que el relleu no sigui tant dramàtic.