Els ERO’s ataquen també l’esport

Clubs esportius de prestigi també tenen problemes

El dissabte el Quadis va caure derrotat davant d’un potentíssim CN Sabadell, un equip fet aquest any a cop de talonari amb la incorporació de “mercenaris esportius” com Xavi Vallès, Jose Rodríguez, Svilen Piralkov, Petar Trbojevic, un medallista olímpic a Beijing com l’estatunidenc Khrumpholz i un jugador amb gran futur com Pere Estrany del CN Barcelona, mantenint de la temporada al porter internacional Iñaki Aguilar.

Moment delicat el que passa econòmicament          el CN Sabadell

Doncs bé, sembla que d’aquest equip la temporada vinent podria quedar poca cosa perquè el seu club ha anunciat fa uns dies la presentació d’un expedient de regulació d’ocupació que afectarà a tota la plantilla de més de 200 treballadors, inclosos esportistes i tècnics, a través del qual es vol reduir la jornada laboral en un 35% i naturalment també es reduiran els salaris de forma molt considerable. El més curiós és que mentre això passava el president Miquel Torres rebia el Premio Nacional de Deporte atorgat pel Consejo Superior de Deportes “por su especial contribución durante el año a tareas de promoción i fomento del deporte” i paral·lelament un grup anomenat “Indignats CNS” iniciava una campanya per donar a conèixer la situació real del club fruit de la mala gestió del seu president i començaven a dubtar que el club, que és el tercer de Catalunya en nombre de socis amb més de 30.000, arribi al seu centenari que ja és proper. Aquí ja tenim exemples d’una situació semblant en un altre esport...

Altres clubs de prestigi en l’àmbit català com són el Joventut de Badalona de bàsquet o el BM Granollers d’handbol, també travessen situacions molt complicades amb deutes altíssims. Ara es veu com s’han pogut mantenir a dalt, mentre altres, amb bons exemples a casa nostra, s’estrenyien el cinturó.