No hi ha pau per als malvats

 El Sabadell va caure a l’Eurocup on buscava un camí fàcil

Fa unes setmanes en ocasió de la final de la Copa Catalunya femenina i poc abans d’anar el Quadis a jugar el primer partit de lliga de Divisió d’Honor a Sabadell, se sentien comentaris en relació a que hi havia un cert mal ambient respecte a l’equip vallesà, ja que va disputar la fase prèvia de la Champions League de waterpolo però la va perdre de forma incomprensible... o comprensible si es tenia en compte que el que buscaven era anar a l’Eurocup on creien tenir més possibilitats que no pas a la màxima competició continental on creien que s’haurien trobat amb rivals massa potents.

Ara sembla que s’ha fet “justícia” i l’equip vallesà, que va quedar enquadrat en un grup fortíssim, ha quedat també fora de la LEN Eurocup a la ronda de grups, en ser superat pel Radnicki serbi i pel Florentia italià, equip on juga l’ex-jugador del Quadis Albert Español i també Guillermo Molina. D’aquesta manera potser han trobat el seu càstig al que molts van considerar un comportament no massa esportiu a la fase prèvia de la Champions.

Qui sí que ha trobat premi ha estat el Centre Natació Mataró Quadis que, després de la disputa a Hongria de la citada ronda de grups, on només va caure davant l’equip amfitrió del Debrecen, ha passat als quarts de final, eliminatòria de la qual ja s’ha celebrat el sorteig, on hi era l’equip mataroní junt amb uns altres de gran potencial, com els tres ja citats aquí abans, i el Dinamo de Moscou, l’Olimpique de Niça, el Szolnoki hongarès i el Savona italià.

Com a segon de grup no ha tingut massa sort ja que el rival serà un dels botxins del Sabadell, en concret el Radnicki serbi, que té molts jugadors que aquest estiu passat van assolir el bronze  olímpic a Londres amb Sèrbia. Però de ben segur el 14 de novembre hi haurà un gran partit de waterpolo aquí a Mataró.