El Reial Madrid no té equip?

El Madrid es gasta una milionada i el seu tècnic diu que no té equip

El món del futbol cada dia està més boig i cada cop viu més allunyat de la realitat social que viu la resta del planeta. Mentre que en el món cada dia hi ha milers de persones que es moren de gana, que no tenen escola, ni hospitals, que perden la feina, que no poden pagar el pis i queden al carrer, el futbol viu en un món a part.

En el món del futbol d’elit els diners sembla que no s’acaben, les televisions paguen fortunes als clubs, els bancs els donen crèdits, i si després no els tornen no passa res, ja pagaran més endavant. Després els futbolistes cobren una bestiesa de milions, però no de pessetes, sinó d’euros, i a sobre en el cas del nostres país, molts d’aquests jugadors que vénen de fora a cobrar milions i milions els primers quatre anys paguen menys impostos. En fi, és un món a part.

Sens dubte aquesta realitat la viuen els equips grans, bé, concretament Barça i Madrid i tres o quatre equips més, després els altres s’han de quedar amb les sobres del que deixen els grans. Però bé, si hi ha un equip que despilfarri més que cap altre aquest és el Reial Madrid galàctic de Florentino Pérez. Res no és diners per Florentino, tal i com diu la seva imitació del Crakòvia, el president blanc sembla tenir un xec en blanc per fitxar tot aquell que ell vol, bé i per fitxar els jugadors que li demana el seu entrenador Jose Mourinho.

Doncs bé, després de tenir sobre el camp un equip que ha costat més de tres milions d’euros, el tècnic portuguès del Reial Madrid, després de perdre a Sevilla, diu que no té equip. Ara resulta que s’ha gastat tants diners per no tenir equip, segons ell els seus jugadors no tenen el cap en el futbol, no sabem on el tindran el cap, però les butxaques plenes sí que les tenen. Com hem dit, el món del futbol està boig, i l’entrenador del Reial Madrid també, perquè es pot inventar mil excuses per dir que han perdut un partit, ara, que no té equip...