La UEC celebra la 9ena edició de la seva Marxa Sant Jordi al Parc Forestal

Va ser el passat dia 27 d’Abril, quan va tenir lloc la 9ena edició de la Marxa Sant Jordi, organitzada per la UEC de Mataró. I l’indret escollit enguany va ser el Parc Forestal de Mataró, on la Marxa tenia el punt de partida i arribada.

El circuït transcorria per paratges de Mataró, Argentona, Dosrius i Canyamars. I es podia fer en qualsevol de les següents modalitats: a peu, corrent o en bicicleta de muntanya; amb un recorregut de 18 kms si es realitzava a peu o corrent i de 30 kms si es feia en bicicleta.

El número de participants va ser de gairebé 500 persones, on la majoria van optar per fer el circuit a peu. Al finalitzar la prova, es va fer una gran butifarrada, es va repartir un obsequi a tots els participants i es van sortejar altres premis. Per animar la festa, es va comptar amb la presència d’un grup teatral.

La Marxa de Sant Jordi de la UEC és actualment un dels events de caire esportiu més importants de Mataró sense caràcter competitiu i obert al públic de totes les edats.