Els FC Barcelona Dragons visiten aquest divendres el Mataró Parc abans de tornar als Estats Units

Els jugadors de l'equip de futbol americà dels FC Barcelona Dragons, que ja aquesta setmana acaben la seva participació a la NFL Europe, visitaran el Mataró Parc. Està previst els jugadors estiguin al Centre Comercial mataroní de les sis a les nou de la tarda, per tal de signar autògrafs als aficionats que ho desitgin. Entre tots els assistents, es realitzarà un sorteig d'entrades per assistir al darrer partit dels Dragons, així com de diferent material de l'equip.

A banda dels jugadors, la majoria dels quals marxen aquesta setmana als Estats Units, per tal de disputar amb els seus corresponents equips la NFL americana, també s'aproparan a Mataró Parc les animadores dels Dragons. Aquest grup de cheerleaders estan considerades pels entesos, com el millor grup d'animadores europeu.

Els protagonistes
El grup de jugadors estarà format per el receptor Daniel Guy i els jugadors de la defensa Samyr Hamoudi, Jason Moore, Jim Emanuel i el maresmenc Albert Fernández, únic jugador català dels Dragons, concretament de Premià de Dalt. Aquest grup de jugadors, juntament amb els seus companys, disputen aquest dissabte dia 15 el darrer partit de lliga, que els enfronta als Scottish Claymores de Glasgow a l'Estadi Olímpic de Montjuïc, a partir de les 17.30h. de la tarda.

Redacció// Freqüència Iluro