Com costa fer gols!

El Mataró no va rebre un regal com es va trobar el Barça

La setmana passada, després de la victòria a Manresa, dèiem que l’any havia començat bé per al CE Mataró, però l’efecte ha quedat diluït després de l’empat a casa contra el Blanes, un equip al qual s’hauria d’haver guanyat, tot i que la seva posició a la taula és molt millor que la de l’equip groc-i-negre, i propera a la zona de “play-off”. Ha estat un resultat que de nou ha colpejat l’afició groc-i-negra, que està tenint una temporada molt dura.

En aquesta ocasió, de tota manera, els aficionats no van quedar decebuts pel joc de l’equip, que va fer coses prou bones, però si per la seva incapacitat de fer gols. Va haver-hi ocasions clares, però el desencert dels rematadors en unes i l’encert del porter visitant en un parell més, van evitar que els tres punts es quedessin a casa. I és que el Mataró no va tenir la sort que va tenir hores després el Barça i en concret Henry, de rebre un regal espectacular de la defensa del Racing. Perquè de fet, tot i la constel·lació d’estrelles blaugranes, el joc que es va veure al Camp Nou, tenint en compte la diferència categoria, va ser encara menys vistós que el vist a Mataró. En el món del futbol l’organització defensiva fa molt de mal a l’espectacle i cada vegada costa més fer gols, i tenint en compte, com es diu, que els gols són la salsa d’aquest esport, tot plegat fa que el plat quedi una mica ressec.Tornant al tema local, hem de dir que en els quatre darrers partits jugats a casa amb dues derrotes i dos empats, el Mataró només ha pogut marcar un gol davant del Premià quan ja es perdia 0-2, i dos davant del Balaguer, un de penal, també per igualar un 0-2 advers. El Mataró no es posa per davant en el marcador al seu camp des del partit contra el Masnou el dia 2 de desembre.

Durant tota la competició, a casa ha marcat 16 gols, però 10 s’acumulen en tres partits, mentre que en els altres 9 només n’ha marcat 6, i això fa que hagin volat 22 punts del terreny de joc mataroní.

I evidentment això no millora tampoc en els partits fora de casa, on l’equip groc-i-negre és el que menys gols ha fet, amb només 5 gols en 10 partits. L’esperança, com en el cas del Racing, ens ve per la bona organització defensiva que fa que el Mataró sigui el segon equip menys golejat a camp contrari, només superat pel líder. Això fa pensar que si millora l’aspecte golejador l’equip pugui anar cap amunt.

El personatge

Gàlia DvorakLa palista del CN Mataró, Gàlia Dvorak, va tenir una excel·lent actuació al primer Open Pro-Tour (circuit de tennis taula de nivell mundial) de la temporada, entrant a vuitens de final a la categoria absoluta, o sigui entre les 16 millors, després de superar dues jugadores situades molt més amunt al rànking mundial.

El fet destacat

10a Duatló de Muntanya La secció de triatló del CN Mataró, sempre activa, organitza la desena edició de la Duatló de Muntanya “Ciutat de Mataró” als voltants de l’Estadi d’atletisme, i aquest any a més presenta una novetat molt atractiva com és la disputa d’una Duatló infantil per a nens i nenes entre 6 i 14 anys.