Avui arrenca la dotzena Acampada Jove

Pets, Betagarri, Ojos de Brujo i Celtas Cortos són els caps de cartell del festival de tres dies de Sant Celoni

Aquest vespre es donarà el tret de sortida  a l’Acampada Jove 07 quer organitza la JERC, Joventuts d’Esquerra Republicana per Catalunya. Enguany el festival polític i social que es celebra per tercer any consecutiu a Sant Celoni arriba a la seva dotzena edició amb ganes de repetir els èxits passats.

El cartell d’aquest any inclou noms de la talla de Betaggari, Ojos de Brujo, Celtas Cortos, els Pets, La troba Kung Fú, Obrint Pas, I d’altres de no tant coneguts, però no excents de de ritmes I de ganes de festa que allargaran les nits de l’Acampada fins ben entrada la matinada com Atzur, Desembre, Pepet I Marieta o Discípulos de Otília.

Música, xerrades, esports i piscinaPerò no to serà música a Sant Celoni aquest dies, durant tot el dia  els assistents també podran gaudir der les xerrades sobre la realitat dels Països Catalans, dels jocs i activitats tant lúdiques o esportives que organitzen els responsables de la trobada, i sinó sempre queda el recurs mític d’anar a dormir la mona a la piscina del festival, que aquestc cop serà la del Tennis Sant Celoni. Una altra de les peculiàritats de l’Acampada és que per tal de poder consumir una beguda o un entrepà s’hauran de canviar els euros per les gírgoles, que són la moneda oficial del territori jove.El preu de les entrades són de 55  euros per l’abonament de tres dies, de 20 per la dels concerts de dijous, i  de 25 per els de divendres o dissabte. Tot i que s’espera que tot el gruix de públic arribi divendres els primers en arribar podran gaudir avui dijous d’un ambient excellent amenitzat amb les actuacions dels Pets, Soul Atac, Xeramequ Tiquis Miquis, Habeas Corpus i Discípulos de Otília. Un cop acabats els concerts la festa seguirà a la Carpa Electrònica on la música i l’ambient durarant fins que surti el sol.