Agenda esportiva del cap de setmana del 20 i 21 de maig

El Tot Mataró JHM es juga passar a semifinals de la Copa Catalana davant l’Adrianenc

En una setmana amb poca activitat esportiva de competició, destaca el partit que ha d’enfrontar El Tot Mataró JHM davant l’Adrianenc en els quarts de final de la Copa Catalana d’Handbol. Per altra banda, el Pavelló de Cirera celebrarà l’ascens del GrupClima amb duel d’Ok Lliga davant el Lleida. Pel que fa al futbol, el Molinos és l’únic equip que es juga la permanència ja que la resta de clubs ja coneixen el seu futur la temporada vinent.

HANDBOL

Copa Catalana

EL TOT MATARÓ JHM - Sant Martí Adrianenc
La classificació del grup l’ha encapçalat El Tot Mataró JHM amb 6 punts, seguit de GEEG amb 4, Granollers B amb 2 i Arrahona amb 2. En els altres tres grups han passat OAR Gràcia Sabadell, Sant Esteve Sesrovires i Sant Quirze, als quals s’afegeixen per jugar els quarts de finals els quatre equips que han jugat les fases d’ascens; Barcelona B i Sant Martí Adrianenc (a Divisió d’Honor B) i Palautordera i Banyoles (a 1a Estatal). L’equip mataroní ha quedat emparellat amb el Sant Martí Adrianenc i l’eliminatòria es juga a partit únic al Pavelló Eusebi Millàn dissabte a la tarda a les 18 hores. És una bona ocasió per derrotar per fi la “bèstia negra” de l’equip groc-i-negre, al qual no s’ha pogut guanyar en els sis enfrontaments de les tres darreres temporades.

FUTBOL
Tercera Divisió

Palafrugell- MATARÓ
Partit intranscendent per al Mataró davant d’un equip que també està quasi salvat.La darrera visita del Mataró a Palafrugell va ser la temporada 94-95 a 1a Catalana i el resultat va ser d’empat a zero gols. A 3a Divisió només s’hi havia jugat la 64-65 amb 1-0 per als locals.

Territorial Preferent

Mollet- Cerdanyola
Aquest cap de setmana la Cerdanyola juga al camp del Mollet, equip que està a la zona tranquil·la de la classificació. Els grocs afronten el matx sense cap al·licient després de perdre la categoria davant un rival que només tindrà la motivació de brindar una victòria a la seva afició en l’últim partit a casa de la temporada.

Segona Territorial

Tiana- MOLINOS
Premià Dalt- JUVENTUS
Santvicentí- CIRERA
PLA D’EN BOET- Vilassar Dalt B

Aquesta jornada tenim un partit estrella, com és el Santvicentí – Cirera, és a dir primer contra segon, els grocs intentaran guanyar al camp del líder tal i com ho va fer el Juventus la passada jornada. Els verds per la seva part intentaran donar un cop de mà als Molinos guanyant al Premià, els blanc i blaus per la seva part necessiten imperiosament els tres punts del camp del Tiana. El Boet rep al filial del Vilassar de Dalt.

HOQUEI

Primera Estatal

GRUPCLIMA MATARÓ - Lleida
Aquest diumenge a 2/4 d’1 del migdia el Mataró rep al Lleida, el tercer classificat i que té l’ascens a tocar, en el darrer partit de la temporada al pavelló de Cirera. Ha de ser una festa per celebrar l’ascens assolit fa dues setmanes i gaudir de bon hoquei de nivell, ja que els mataronins juguen sense pressió però en canvi l’equip del Segrià encara busca ratificar el seu ascens. En la primera volta els homes d’Iván Sanz van guanyar a domicili per 2-4, prenent el liderat al Lleida, tot i que una setmana més tard encara el tornaria a perdre. Per tant, per poder veure un duel que ben segur es repetirà l’any vinent però ja a l'OK Lliga, no es pot faltar a la cita de demà, diumenge, al pavelló de Cirera.