Agenda esportiva del cap de setmana del 13 i 14 de maig

El Tot Mataró JHM es pot classificar per a les semifinals de la Copa Catalana

Poc a poc les competicions van finalitzant i cada cap de setmana els partits oficials es van reduint. L’equip de futbol intentaran donar una satisfacció a una afició que no el veu guanyar des de febrer. Una Cerdanyola quasi condemnada buscarà el miracle, mentre que l’equip femení de waterpolo s’acomiadarà d’una excel·lent temporada.

FUTBOL

Tercera Divisió

CE MATARÓ - Gavà
El Mataró rep diumenge (18h) el Gavà en un partit intranscendent que hauria de servir per fi perquè els jugadors donessin una satisfacció als seus seguidors que no veuen un triomf a casa des del 12 de febrer. El Gavà és un rival difícil, però que ja té el tercer lloc assegurat i no pot tampoc pujar més amunt. La temporada passada el resultat va ser de 3-1 i el balanç total és de 5 victòries locals, tres empats i una única victòria del Gavà, justament la temporada 1999-2000 en la qual el Mataró va pujar a 2a B.

Territorial Preferent

CERDANYOLA - Roses
La Cerdanyola rep aquest diumenge al Roses, últim classificat i equip que fa jornades que ja ha dit adéu a la categoria. Als grocs no els queda cap més remei que sumar els nou punts que resten per jugar-se i esperar que el Sants no guanyi aquesta setmana, ja que sinó es confirmaria el descens.

Segona Territorial

JUVENTUS- Santvicentí
Llavaneres- PLA D’EN BOET
Cabrils- MOLINOS
CIRERA- Calaf

El Molinos juga un partit clau per aconseguir la permanència, a casa del Cabrils, un altre equip que també lluita per la salvació. Els banc i blaus de sumar els tres punts donarien un pas de gegant assolir l’objectiu. El Cirera rep a casa al Calaf mentre que el Boet juga al camp del Llavaneres. El Juventus per la seva part intentarà guanyar a casa al fins ara invencible Santvicentí.

HANDBOL

Copa Catalana

EL TOT MATARÓ JHM - Granollers B
L’equip de Pep Muñoz pot classificar-se per a les semifinals de la Copa Catalana guanyant al filial del Granollers, tot i que fins i tot un empat o una derrota podria servir als groc-i-negre. La victòria del passat dimecres davant l’Arrahona de Sabadell ha facilitat les coses per als mataronins.

WATERPOLO

Divisió d’Honor femenina

Ondarreta- CN MATARÓ EL TOT
El Centre Natació Mataró El Tot tancarà la seva primera participació a la màxima competició estatal a Alcorcón a la piscina de l’Ondarreta, el segon classificat de la fase regular i campió de la Copa de la Reina. La màxima emoció està en veure qui acompanyarà Sabadell, Ondarreta i Mediterrani en les semifinals del “play-off” al títol.