El Futsal guanya de manera ajustada a Pineda

PINEDA 7 - 8 LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARO

PINEDA 7 - 8 LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARO
FUTSAL:
Manel, Albert (2), Marlon (2), Diego (2), Jaco (1), Angel (1), Edu, Guarnido, Villarin.
El Futsal Mataró va guanyar a la pista del Pineda, equip que lluita per salvar la categoria en un partit vibrant que no es va resoldre fins al final. El partit va estar molt disputat i la gran diferència de punts entre els dos equips no es va notar en el camp, tot i això el Futsal sempre va ser l’equip que va portar la iniciativa tant del joc com del marcador davant un Pineda que va basar el seu joc en el contraatac.

Cal recalcar que l’equip vermell últimament ha tingut moltes baixes i que setmana a setmana el primer equip es nodreix de jugadors del juvenil de l’entitat, el que encara fa que els bons resultats de l’equip encara siguin més meritoris. Després d’aquesta victòria l’equip se situa setè en la classificació. El pròxim partit l’equip juga a la pista de l’Empuriabrava, el segon classificat.

Resultats: Terrassa- Empuriabrava 2-4; Pineda- FUTSAL MATARÓ 7-8; Montmeló- Montcada B 3-5; Vall de Tenes B- Premià 4-3; Blanes- Metacom 11-9; Sabadell- Lloret 7-7; La Unión- Manlleu 2-1; Caldes- Europa 2-7.
Classificació: Metacom 64; Empuriabrava 59; Manlleu 52; Sabadell 48; Montmeló 47; La Unión 46; FUTSAL MATARÓ 43; Terrassa 41; Lloret 40; Blanes 39; Premià 35; Europa 34; Vall de Tenes B 23; Pineda 22; Caldes i Montcada B 18.

TLM CE MATARÓ 3 - 2 TOSSA
El TLM va aconseguir una victòria ajustada a casa que li dóna, gairebé assegurada, la permanència matemàticament. El partit va estar molt igualat i no es va decidir fins els últims instants de partit, tot i això els groc i negres van ser molt superiors davant un equip que va demostrar el perquè de la seva mala posició a la lliga. El gol de la victòria va arribar a falta de quatre minuts pel final. Amb aquests tres punts l’equip és vuitè. La pròxima jornada l’equip juga a la pista del Caldes de Montbui, equip de la zona alta de la classificació.