Agenda esportiva del cap de setmana (29 i 30 d'abril)

L'atenció se centra en els play-off's al títol de waterpolo

WATERPOLO

Els “play-off” a punt
Els segons partits del play-off se juguen el 29 d'abril i –sempre que calgui un desempat— es jugarà el diumenge 30 d'abril:

Sant Andreu-CN Barcelona 9-10

CN Barcelona-Sant Andreu 29/04/2006


CN Mataró-CN Terrassa 12-9

CN Terrassa-CN Mataró 29/04/2006


WP València-At.Barceloneta 26/04/2006

At. Barceloneta-WP València 29/04/2006


Ondarreta-CN Sabadell 7-13

CN Sabadell-Ondarreta 29/04/2006

Els primers partits es jugaven entre el dimarts i el dimecres a la piscina dels citats en segon lloc, i el segon i el tercer, si fa falta, a la piscina dels primers entre dissabte i diumenge. Per cert que els partits de Terrassa (18 hores dissabte i 13 hores diumenge) seran retransmesos per Teledeporte. Les semifinals es jugaran els dies 3, 6 i 7 de maig. Si el CN Mataró passa es trobarà amb tota seguretat amb l’Atlètic Barceloneta, el gran favorit al títol.


FUTBOL

3a Divisió: Segona visita del Castelldefels
El Mataró rep demà a la tarda (17 hores) el Castelldefels, en un partit de poca transcendència per a cap dels dos equips i que hauria de servir perquè d’una vegada per totes el Mataró donés una satisfacció als seus aficionats al seu camp. La temporada passada en l’única visita oficial del Castelldefels al camp del Mataró es va viure la golejada de la temporada amb un espectacular 7-0.

Territorial preferent: Obligats a guanyar
La Cerdanyola juga aquest cap de setmana al camp del Montcada on els grocs estan obligats a guanyar si volen continuar somniant amb la permanència. A més els grocs no depenen d’ells mateixos i han d’esperar que el Sants i el Pomar perdin, aquests dos equips són ara mateix els rivals més directes dels grocs, tot i que el Vic i el Sant Cristòfol tampoc estan molt més amunt que els grocs.

2a Territorial: Derbi interessant
Aquesta cap de setmana tenim un derbi interessant entre els dos equips de la ciutat que estan més en forma en aquests moments, la Juventus i el Boet. Tots dos equips encara aspiren al tercer lloc. El Cirera per la seva banda inentarà un donar un cop de mà al Molinos guanyant a casa al Badalona Sud, equip que lluita amb els blanc i blaus per evitar el descens. El Molinos tenen un desplaçament complicat al camp del Vilassar de Dalt.


HOQUEI

A consumar l’ascens
El dilluns 1 de maig, el Mataró juga a 2/4 d’1 del migdia a la pista del Sant Feliu, un equip que ja ha perdut les opcions de ficar-se en la fase d’ascens. Una victòria del Mataró deixaria segellat el seu ascens a l'OK Lliga, o sigui que ben segur que els homes d’Iván Sanz sortiran a per totes per celebrar el més aviat possible l'èxit.


BÀSQUET

Es repeteix a casa
Avui dissabte a les 7 de la tarda els homes de Josep M. Margall juguen el darrer partit de la temporada a casa, i intentaran acabar amb un bon sabor de boca tot i el descens. El Tarragona arriba després de guanyar tres partits seguits i segur que no ho posarà fàcil, però els unionistes han de fer el possible per donar una bona imatge davant del seu públic.