Agenda esportiva del cap de setmana del 8 i 9 d’abril

Futbol i handbol femení centre l’interès del cap de setmana a la ciutat

Cap de setmana amb poca activitat esportiva a la ciutat dels equips mataronins. El Mataró-Girona de futbol i El Tot Mataró JHM-Castelldefels d’handbol són les cites més destacades. Pel que fa a la resta d’esports, el Grupclima té un desplaçament complicat a Girona, la UE Mataró, que continua amb les esperances de salvació visita el Prat, mentre les noies tancaran la temporada a Valls. Pel que fa al primer equip d’handbol, cercarà tancar la temporada amb una victòria davant el Manyanet i després a esperar una possible salvació las despatxos.

HOQUEI

Primera Estatal

Girona - GRUPCLIMA MATARÓ

Aquest dissabte a 2/4 de 9 del vespre els homes d’Iván Sanz juguen a la capital gironina, on els espera un complicat rival que ja es va endur un punt de Cirera en empatar a tres gols en la primera volta. Una victòria mataronina deixaria una mica més enrere a un rival directe, en concret el cinquè i darrer equip que es troba immers en la lluita per l'ascens.

FUTBOL

Tercera Divisió

CE MATARÓ - Girona

Notícia relacionada:
Diumenge visita del Girona, segon classificat

Territorial Preferent

L’Escala - CERDANYOLA

Aquest cap de setmana la Cerdanyola té un desplaçament complicat al camp de l’Escala, quart classificat i equip que encara té opcions a l’ascens de categoria. Els de l’Empordà és un dels equips més forts a casa, a més els grocs també poden tenir en contra l’habitual tramuntana a la que els locals ja hi estan ben acostumats. Tot i això l’equip s’aferra als bons resultats obtinguts com a visitants per aconseguir la victòria i allunyar-se del descens.

Segona Territorial

Sant Pol - PLA D’EN BOET
JUVENTUS - Cabrils
CIRERA - Vilassar Dalt B
Llavaneres - MOLINOS


Aquesta setmana el Pla d’en Boet juga al camp del Sant Pol on intentarà aconseguir els tres punts per posar-se quart i desbancar d’aquesta plaça a l’equip local. El Juventus té un partit fàcil a casa, a priori, contra el Cabrils, mentre que el Cirera rep a casa al filial del Vilassar de Dalt. El Molinos per la seva part té un desplaçament complicat al camp del Llavaneres on aquesta setmana passada el Cirera va empatar.

BÀSQUET

Lliga EBA

Prat - UE MATARÓ

Aquest dissabte a 1/4 de 7 de la tarda els homes de Margall tenen el repte més complicat que els queda per intentar la proesa de guanyar els quatre partits que queden. El Prat lidera la classificació empatat amb el Muro i és un equip molt fort que només ha perdut un partit a la seva pista en tota la temporada, però el partit s’ha de jugar. Els unionistes han d’esgotar totes les seves possibilitats, que passen per sumar quatre victòries en aquestes darreres jornades, per intentar salvar la categoria.

Lliga femenina

Valls - UE MATARÓ

El darrer partit de lliga de la temporada és a la pista del cuer, i una victòria suposaria tancar una ratxa de cinc victòries consecutives i millorar el balanç de la temporada passada, amb 14 victòries i 12 derrotes.

HANDBOL

Primera Estatal

Manyanet - EL TOT MATARÓ JHM

El Tot Mataró juga el darrer partit a la pista del Manyanet de Barcelona al pavelló de l’Illa Diagonal. En principi són els dos equips que baixen, però l’equip mataroní encara té esperances de poder aconseguir la salvació si és el millor equip dels classificats en el penúltim lloc, doncs així ha succeït a les darreres temporades, i ho podria ser si guanya els dos punts.

Primera Catalana

El TOT MATARÓ JHM - Castelldefels

Aquest cap de setmana El Tot Mataró tanca la competició a casa (16 hores) davant del Castelldefels B, amb poques esperances d’assolir un dels dos primers llocs ja que La Roca i Molins no és fàcil que fallin davant Montcada i Ascó. De tota manera el tercer lloc és un bon premi per a una gran temporada de l’equip de Xavi Pont.

ATLETISME

Lliga Catalana

Dissabte 8 d’abril a la tarda a l’Hospitalet comença la Lliga Catalana de Clubs amb la participació de l’equip masculí i femení del C.A. Laietània i del femení del GA Lluïsos a la 1a divisió, concretament al grup A. Els rivals seran Sabadell, GEiEG, Girona Costa Brava i Universitari, tant en homes com en dones, a més de l’Hospitalet, Manresa i Lloret en homes i Rubí en dones. Després els 4 millors equips de cada grup (3 en categoria femenina) passaran a la final i els restants lluitaran per no baixar a 2a divisió.