Agenda esportiva del cap de setmana de l’1 i el 2 d’abril

El ToT Mataró JHM i la UE Mataró es juguen el seu futur a casa

L’handbol i el bàsquet de Mataró viuran aquest cap de setmana un dels partits més transcendent de les últimes temporades. L’equip de Pep Muñoz es jugarà el ser o no ser davant l’OAR Gràcia, un dels rivals més potents del grup, mentre que els nois de Margall lluitaran davant l’Eivissa per seguir somiant amb una salvació que tenen complicada. L’afició haurà de fer costat als mataronins. El CE Mataró buscarà assegurar-se la permanència al camp del Granollers i el GrupClima seguir encapçalant la classificació. Els nois d’Ivan Sanz ja tenen l’ascens a tocar.

FUTBOL

Tercera Divisió

Granollers - CE MATARÓ

El CE Mataró no està encara salvat i ha d’intentar puntuar diumenge a la capital vallesana a no ser que vulgui veure més complicada la seva situació, ja que recordem que a la jornada següent rebrà el líder. La temporada passada el Mataró va guanyar-hi per 0-1.

Territorial Preferent

CERDANYOLA - Vic

Aquest diumenge la Cerdanyola rep un rival directe per la lluita per la permanència, el Vic, equip que té els mateixos punts que els grocs. Si els locals aconsegueixen la victòria agafarien més avantatge sobre un dels seus rival. A més aquesta jornada té el partit Ripoll-Pomar, un matx entre dos rivals de la Cerdanyola. Qui perdi d’aquest dos partits s’allunyarà una mica més dels grocs i de la salvació.

Segona Territorial

MOLINOS- Canet
PLA D’EN BOET- Arenys Mar
Vilassar Dalt B- JUVENTUS
Llavaneres- CIRERA


Aquesta setmana l’equip blanc i blau rep a casa al Canet, un equip de la part alta, els molinencs intentaran sumar els tres punts que els facin sortir dels llocs de descens. El Cirera per la seva part té un desplaçament assequible a priori al camp del Llavaneres, mentre que el Pla d’en Boet juga a casa contra l’Arenys. Els verds jugant al camp del Vilassar de Dalt que és cinquè.

WATERPOLO

Divisió d’Honor

Ondarreta - CN MATARÓ

El Centre Natació Mataró va guanyar dimecres el CN Sabadell i continua amb fermes esperances d’assolir el quart lloc, després de situar-se cinquè gracies a la derrota del Sant Andreu davant el Barcelona. Aquestes esperances s’hauran de reafirmar en la primera visita a Alcorcón per enfrontar-se a l’Ondarreta que com se sap és debutant aquesta temporada a la màxima categoria estatal.

TENNIS TAULA

Superlliga

La Zubia - CN MATARÓ

Dissabte dia 1 el CN Mataró es desplaça a Granada per enfrontar-se a La Zubia, equip que a la primera volta va donar la sorpresa guanyant aquí a Mataró. La resta de partits són: La Selva- Valladolid; Ripollet- Calella i Vic- Valladolid.

HOQUEI

Primera Estatal

GRUPCLIMA - Vila-seca

Aquest diumenge a 2/4 d’1 del migdia visita el pavelló de Cirera un rival complicat, el Vila-seca. A la seva pista els homes d’Iván Sanz no van poder guanyar, o sigui que ara ho han de donar tot per sumar els tres punts.

BÀSQUET

Lliga EBA

UE MATARÓ - Eivissa

Aquest diumenge a 2/4 d’1 del migdia l’Evissa, ja descendit, visita al Palau. S’ha de guanyar per seguir pensant en el miracle.

Lliga femenina 2

UE MATARÓ - Lima Horta

Darrer partit de lliga al Palau dissabte a les 7 de la tarda, amb un rival que és el tercer per la cua. Sense pressió s’ha d’intentar superar al Lima Horta.

HANDBOL

Primera Estatal

EL TOT MATARÓ JHM - Gràcia Sabadell

El Tot Mataró rep disabte (18h) el Gràcia de Sabadell, l’equip sorpresa de la temporada, i que encara té esperances d’estar a la fase d’ascens. A les darreres jornades ha perdut un parell de jugadors importants i el seu rendiment ha baixat molt. Però el mateix li passa a l’equip mataroní. En les dues darreres temporades la victòria s’ha quedat a casa: 30-29 la temporada passada i 29-26 fa dues. Esperem que es mantingui la tradició i per això farà falta l’ajut del públic.

Primera Catalana femenina

Molins - EL TOT MATARÓ JHM

Aquesta setmana El Tot juga a la pista del Molins en un partit decisiu, en el que la victòria serà clau per la lluita pel liderat.