Agenda esportiva del cap de setmana del 25 i 26 de març

Els mataronins es juguen el seu futur a domicili

Els partits més transcendentals del cap de setmana per al futur dels equips mataronins es disputen fora de la ciutat. El Tot Mataró JHM es juga la permanència a Esplugues, mentre que el CN Mataró Quadis seguirà lluitant per la quarta plaça davant l’actual campió de la Divisió d’Honor de waterpolo. Per la seva part, els dos equips de la UE Mataró tenen partits claus per resoldre el seu futur a la categoria també lluny de la ciutat.

WATERPOLO

Divisió d’Honor

CN Barcelona - CN MATARÓ QUADIS

El Centre Natació Mataró va superar l’escull de la difícil visita del Terrassa, però dissabte (13 hores), després d’haver guanyat el dimecres a València el partit ajornat el seu dia, té un altre matx molt complicat a la Nova Escullera davant de l’actual campió, un equip de gran potencial que ja va guanyar a Mataró a la primera volta per 13-16.

Notícia relacionada:
El CNM Quadis guanya a València i continua lluitant per ser a Europa

Divisó d’Honor femenina

CN MATARÓ EL TOT- Mediterrani

L’equip del CN Mataró rep dissabte a les 19 hores a les instal·lacions del Centre el tercer classificat en un altre d’aquests partit que serveixen per agafar experiència, però que quasi faria falta un miracle per guanyar-los...

FUTBOL

Tercera Divisió

CE MATARÓ - Europa

Notícia relacionada:
Partit entre dos històrics en hores baixes


Territorial Preferent

S.Cristòfo l- CERDANYOLA

Aquest cap de setmana la Cerdanyola juga al camp del Sant Cristòfol de Terrassa. Els grocs necessiten els tres punts per sortir dels llocs de descens i alhora per endinsar a l’equip del Vallès en la lluita per evitar el descens. Per aconseguir els tres punts l’equip haurà de retrobar el bon joc desplegat fa quinze dies al camp del líder.

Segona territorial

Tiana - PLA D’EN BOET
JUVENTUS- Llavaneres
CIRERA- MOLINOS


De nou un apassionant derbi mataroní. Aquest cop el Cirera, segon classificat rep a casa al Molinos que està lluitant per salvar la categoria. A primera vista el matx sembla de clar pronòstic, però ja se sap en aquests partits la classificació no compta. El Juventus rep a casa al Llavaneres, mentre que el Boet juga al complicat camp del Tiana.

BÀSQUET

Lliga EBA

Esplugues - UE MATARÓ

Qualsevol esperança de salvar la categoria passa per guanyar a la pista de l’Esplugues, l’equip que es troba per sobre del Mataró, aquest diumenge.

Lliga EBA

Casablanca - UE MATARÓ

Les unionistes van guanyar a casa de vint punts, i allà intentaran sumar la victòria que els falta per assegurar la categoria.

HOQUEI

Primera Estatal

Mieres - GRUPCLIMA

Els homes d’Iván Sanz visiten aquest dissabte al Mieres, que és el tercer per la cua i només ha guanyat dos partits en tota la temporada, per intentar solidificar encara més el seu liderat. De totes maneres, a casa “només” es va guanyar 3-0.

HANDBOL

Primera Estatal

Esplugues - EL TOT MATARÓ JHM

A part del decisiu partit d’El Tot Mataró a Esplugues l’atenció haurà d’estar posada a Saragossa per veure que passa en el derbi. El partit de la jornada sense cap mena de dubtes serà a Sant Esteve Sesrovires on rebran el campió intentant apurar les seves opcions de quedar segons.

Notícia relacionada:
Dissabte partit decisiu d’El Tot Mataró JHM a Esplugues

Primera Catalana femenina

EL TOT MATARÓ JHM - Ascó

Aquest cap de setmana El Tot Mataró, rep l’Ascó, el dissabte a les 19:30 hores. Un partit a priori assequible per les mataronines per retallar diferències amb els dos primers classificats.

TENNIS TAULA

Superdivisió

CN MATARÓ - Vic

Dissabte, a les 17 hores, el CN Mataró Quadis rebrà a les instal·lacions a un rival perillós, com és el Vic, que a la Copa de la Reina va aconseguir plantar-se amb final gràcies al bon rendiment de Tingting Wang, Detelina Mihailova i Alba Prades. Si les jugadores del CN Mataró volen aspirar encara al títol no es poden deixar sorprendre.