Agenda esportiva del cap de setmana del 18 i 19 de març

Bàsquet, handbol i waterpolo les cites claus a la ciutat

Cap de setmana atractiu per als mataronins aficionats a l’esport. Cites ineludibles seran els encontres dels equips de bàsquet i d’handbol, en una jornada en la que es juguen el ser o no ser i necessitaran el suport de l’afició. El waterpolo tindrà una de les últimes oportunitats d’escalar posicions de cara al play-off davant el Terrassa, rival directe. Per la seva part, el GrupClima segur que oferirà un gran espectacle davant el Pilar de Madrid, l’equip més golejat de l’hoquei estatal.

FUTBOL

Tercera Divisió

Espanyol B - CE MATARÓ

Notícia relacionada:
Desplaçament molt difícil per al CE Mataró

Territorial Preferent

CERDANYOLA - Pomar

Aquest diumenge la Cerdanyola rep a casa al Pomar de Badalona, equip que té un punt més que la Cerdanyola i que a l'igual que els grocs es troba en llocs de descens. La victòria seria molt important pels cerdanyolencs, ja que d’aconseguir els tres punts passarien a un rival en la classificació i amb la derrota del Vic sortirien dels llocs de descens.

Segona Territorial

MOLINOS- Premià de Dalt
PLA D’EN BOET- Arenys Munt
CIRERA- JUVENTUS


Aquesta setmana la ciutat acollirà un apassionant derbi del grup quatre de la segona territorial que enfrontarà a Cirera i Juventus. El Cirera necessita els tres punts per mantenir la segona plaça, mentre que els verds encara somien en conquistar aquesta segona plaça. El Molinos rep a casa un rival directe mentre que el Boet rep l’últim classificat.

HOQUEI

Primera Estatal

GRUPCLIMA - Pilar de Madrid

El GrupClima Mataró rep aquest diumenge a 2/4 d’1 del migdia a un dels cuers de la categoria, el Sta. Ma del Pilar de Madrid, que és l’equip més golejat amb 129 gols encaixats. L’equip més golejador –amb 101 gols a favor– segur que no en tindrà pietat i oferirà un espectacle ofensiu als seus aficionats. A Madrid ja es van passejar golejant per 2-11, i a Cirera de ben segur que, tot i les baixes de Jordi Bartrés i Xavi Gonzàlez per sanció, sortiran a demostrar que tenen l’atac més letal de la categoria. Per tant, tothom que tingui ganes de veure un bon espectacle ofensiu pot pujar aquest diumenge al Pavelló de Cirera a donar suport al Mataró. A més, el Lleida té un desplaçament complicat a Sitges i per tant els mataronins tenen la oportunitat d’ampliar una mica més la seva renda de punts de cara a la recta final de la lliga.

BÀSQUET

Lliga Femenina 2

UE MATARÓ - Costablanca

Les unionistes reben a l’Akra Costablanca, el sisè classificat, a 2/4 de set de la tarda de dissabte. Una victòria segella la permanència de forma definitiva.

Lliga EBA

UE MATARÓ - Navàs

Diumenge a ¼ de 7 de la tarda la UE Mataró ha d’intentar recuperar la imatge donada en el darrer partit al Palau, per intentar imposar-se al Navàs, el sisè classificat.

WATERPOLO

Divisió d’Honor

CN MATARÓ QUADIS- Terrassa

Si encara hi ha lleugeres esperances de pujar algun lloc a la classificació, aquestes passen per superar dissabte a les 19 hores a la piscina municipal, el CN Terrassa, l’equip que ocupa ara la quarta plaça, objectiu mataroní a l’inici de la temporada. Els egarencs, on destaquen els germans Gallego, Nagy, Piralkov i Xavi Garcia, ja van derrotar els de Costras a la primera volta de forma clara (14-9). Les tres darreres temporades els egarencs han caigut a Mataró (11-10, 13-10 i 10-5) i la seva darrera victòria es remunta a la temporada 2001-02 i va ser per un mínim 7-8.

Divisió d’Honor femenina

Sant Feliu- CN MATARÓ EL TOT

L’equip del CN Mataró, que ha pujat un lloc a la classificació, intentarà demostrar els seus progressos i treure un bon resultat de Sant Feliu davant d’un equip que a la primera volta va guanyar aquí per 6-10.

HANDBOL

Primera Estatal

EL TOT MATARÓ- Sant Esteve Sesrovires

L’equip d’El Tot Mataró JHM té dissabte a la tarda (18 hores) una de les quatre finals fins que acabi el campionat si vol salvar la categoria. I el rival, el Sant Esteve Sesrovires, tampoc ho posarà fàcil ja que s’hi jugarà bona part de les seves aspiracions de jugar la fase d’ascens. La temporada passada el resultat va ser 27-30 i fa dues d’empat a 33 gols. A la primera volta El Tot Mataró va cedir per 31-26.

Primera catalana

EL TOT MATARO - La Roca

Aquest cap de setmana El Tot Mataró, rep el líder, La Roca –diumenge a les 12:30 hores– en un partit clau per a les aspiracions de les mataronines a pujar de categoria.