Agenda esportiva del cap de setmana de l’11 i 12 de març

El CE Mataró i les noies del CN Mataró disputen les cites més importants a la ciutat

Cap de setmana clau per confirmar la recuperació dels equips d’handbol, bàsquet i futbol. Els equips de waterpolo esperen prendre aire amb uns enfrontaments en els que apriori són favorits. El Grupclima disputarà el partit suspès davant el Raspeig amb l’objectiu de seguir sumant, l’OK Lliga cada cop està més aprop.

FUTBOL

Tercera Divisió

CE MATARÓ - Palamós

Notícia relacionada:
Diumenge visita d’un Palamós vingut a menys

Territorial Preferent

Caprabo - CERDANYOLA

Aquest cap de setmana la Cerdanyola té un desplaçament molt complicat on intentarà sumar els tres punts per allunyar-se de la zona de perill. Els grocs juguen al camp del Caprabo de Barcelona, segon classificat i que fins a la jornada passada era el líder del campionat.

Segona Territorial

Argentona- PLA D’EN BOET
Pineda- CIRERA
JUVENTUS- MOLINOS


Jornada clau per a les aspiracions del Cirera, ja que juga a Pineda, el tercer classificat i únic equip que sembla capaç d’arrabassar-li la segona plaça. El Boet juga al camp de l’Argentona, equip que lluita per sortir de la zona baixa, mentre que Juventus i Molinos disputen el derbi local de la jornada.

HANDBOL

Primera Estatal

Ibèria Saragossa- EL TOT MATARÓ JHM

L’equip d’El Tot Mataró, que porta tres jornades sense perdre, necessita puntuar a Saragossa si no vol veure’s superat per l’Esplugues que té un partit fàcil a casa davant del Manyanet. A la primera volta El Tot Mataró va guanyar l’Ibèria per un ajustat 34-32, i també de forma ajustada (31-30) va perdre a Saragossa fa dues temporades davant d’aquest mateix equip. Sembla que l’emoció està assegurada...

Primera Catalana Femenina

Bellsport - El TOT MATARÓ JHM

Aquest cap de setmana El Tot Mataró, que té dos partits jugats menys que el líder, comença a afrontar el tram més complicat amb el desplaçament a la pista del Bellsport.

WATERPOLO

Divisió d’Honor

València - CN MATARÓ

En uns moments en que l’equip no acaba de funcionar del tot, el CN Mataró Quadis s’ha de desplaçar a València on l’espera un equip veterà que no pot perdre si vol entrar en els “play-off” al títol. La temporada passada s’hi va empatar a 10 gols i a la primera volta a Mataró el resultat va ser de 15-13.

Divisió d’Honor femenina

CN MATARÓ - Concepción

Demà a les 19 hores, a les instal·lacions del CN Mataró, l’equip de Vicenç Tarrés rep el cuer en un altre dels partits de la “seva lliga” i on hauria d’arribar el quart triomf.

BÀSQUET

Lliga Femenina 2

Irlandesas - UE MATARÓ

Les unionistes visiten la pista de l’Irlandesas, un equip que ha demostrat que està en forma i vol ficar-se en els llocs de promoció d’ascens.

Lliga EBA

Igualada - UE MATARÓ

Dissabte, visita a Igualada on intentaran sumar una nova victòria per seguir pensant en la permanència. Si aconsegueixen donar la mateixa imatge que el passat diumenge segur que, com a mínim, el partit serà disputat.

HOQUEI

Primera Estatal

Raspeig - GRUPCLIMA

Aquesta setmana no hi ha jornada de la Primera Estatal però el GrupClima es desplaça a Sant Vicenç del Raspeig on l’espera un rival difícil que està lluitant per ficar-se a la zona d’ascens, de la que es troba a cinc punts. A la primera volta es va guanyar per 7-5, en un partit més còmode del que sembla indicar el resultat, però a la seva pista ben segur que ho posaran més complicat als homes d’Iván Sanz.