Agenda esportiva del cap de setmana del 4 i 5 de març

El bàsquet i l’handbol necessitaran el suport dels mataronins per sortir del pou

L’enfrontament més destacat que hauria d’enfrontar aquest cap de setmana el CN Mataró Quadis amb el líder de la Divisió d’Honor de waterpolo s’ha aplaçat al proper dimecres. Així doncs, el futbol territorial, els equips de bàsquet masculí i femení –que es troben en una difícil situació– i l’equip masculí d’handbol es plantegen com les cites ineludibles per als properes dos dies.

FUTBOL

Tercera Divisió

Prat - CE MATARÓ

El CE Mataró jugarà, per segona vegada, al camp del Prat en competició de lliga. L’anterior va ser la temporada 83-84 a Preferent i el resultat va ser de 2-0 favorable als pratencs. Esperem que ara l’equip groc-i-negre pugui recuperar efectius i comenci a aixecar el vol.

Segona Territorial

CERDANYOLA - Tossa

Diumenge l’equip groc rep a casa l’equip més internacional de la categoria, el Tossa tercer classificat. Aquest equip té a les seves files fins a més de deu jugadors d’arreu del món, sobretot sud-americans. Els tres punts són vitals pels mataronins per continuar sumant i acostar-se a la salvació.

Territorial Preferent

MOLINOS- Santvicentí
CIRERA- Sant Pol
JUVENTUS- Pineda
PLA D’EN BOET- Canet


Els dos equips mataronins que lluiten per la segona plaça juguen a casa contra rivals directes per l’ascens, Sant Pol i Pineda. El Molinos per la seva part rep al líder de la categoria on intentarà sumar els tres punts per allunyar-se de la zona perillosa. El Boet rep a casa el Canet, equip de la zona mitja.

WATERPOLO

Divisió d’Honor Masculina

CN MATARÓ- Barceloneta

Després de perdre davant del cuer, el CNM Quadis intentarà millorar la seva imatge en la visita del líder, l’Atlètic Barceloneta, que degut a les competicions europees serà el proper dimecres dia 8 a les 20:30 hores. L’equip “mariner”, que ara mateix sembla intractable, ha guanyat aquí a Mataró en les cinc darreres temporades (la passada per 5-12) i la darrera victòria local es remunta a la temporada 1999-2000 i va ser per 9-8. Jugadors com el porter Víctor Garcia, Gaby Hernàndez, Felipe Perrone, Trbojevic o Xavi Vallés asseguren l’espectacle.

Divisió d’Honor femenina

Sabadell - CN MATARÓ EL TOT

Demà es reprèn la màxima competició estatal i el Quadis torna a Sabadell per enfrontar-se al líder imbatut de la competició.

BÀSQUET

Lliga EBA

UE MATARÓ - Sant Pere

Diumenge a ¼ de 7 de la tarda la UE Mataró rep al Sant Pere de Terrassa, al que va guan-yar a la primera volta a domicili però que ara es troba en la zona tranquil·la.

Lliga femenina 2

UE MATARÓ - Olesa

Les unionistes reben aquest dissabte a 2/4 de 7 a un equip que aspira a l’ascens, i segur que serà un partit complicat.


HANDBOL

Primera Estatal

EL TOT MATARÓ - Sarrià

L’equip d’El Tot Mataró JHM ha empatat dos partits consecutivament però segueix sense conèixer la victòria en tota la segona volta i demà a la tarda (18 hores) al Pavelló Eusebi Millan l’hauria d’aconseguir davant l’equip gironí de Sarrià de Ter, un equip molt fort al seu camp però que sol baixar fora de casa. En les dues anteriors temporades la victòria s’ha quedat a casa (30-26 la temporada passada i 32-26 l’anterior). I a veure si com va passar a Sant Quirze (tres empats en tres anys) es manté la tradició.