Agenda esportiva del cap de setmana del 18 i 19 de febrer

L’afició mataronina serà peça clau en dos dies importants per a l’esport de la ciutat

Waterpolo, bàsquet i handbol centren les cites esportives més importants aquest cap de setmana a la ciutat. Mala època per als representants mataronins d’aquests tres esports –a excepció de les noies d’El Tot Mataró JHM– que buscaran alçar el vol davant la seva afició.

FUTBOL

Tercera Divisió

Rapitenca - CE MATARÓ

El Mataró afronta diumenge el desplaçament més llarg de la competició que el porta fins a Sant Carles de la Ràpita per jugar a les 12 hores amb un dels equips novells a la categoria, tot i que ja l’havien tastat a finals dels anys cinquanta, quan a la 3a Divisió catalana hi havia dos grups de diferent nivell, però sense coincidir amb l’equip groc-i-negre que jugava al grup “bo” i que només ha jugat allà una vegada en un torneig de promoció al final de la temporada 55-56, quan els rapitencs estaven a 1a Regional, i el resultat va ser d’empat a un gol.

Fins ara a Sant Carles hi han guanyat Castelldefels, Cornellà, Girona i Vilanova i hi han empatat el Santboià i el Palafrugell. L’equip tarragoní semblava haver perdut una mica d’aquella força que a l’inici de la temporada el convertí en un dels equips revelació però guanyant al Mini-Estadi s’ha tornat a col·locar amb esperances. A veure si el Mataró l’acaba de desinflar...

Territorial Preferent

CERDANYOLA - Farners

La Cerdanyola rep aquest diumenge a casa a l’equip idoni per trencar la ratxa derrotista de les últimes setmanes, el Farners, últim classificat amb tant sols dotze punts. D’aconseguir els tres punts els grocs podrien sortir dels llocs de descens i alhora enfonsarien més encara a un dels seus rivals directe per la salvació.

Segona territorial

MOLINOS - Calaf
Santvicentí - PLA D’EN BOET
CIRERA - Tiana
JUVENTUS - Arenys de Mar


Aquest cap de setmana als equips mataronins els espera una jornada complicada. Juventus i Cirera juguen a casa contra dos rivals de la zona alta, Arenys de Mar i Tiana respectivament. Mentre que el Molinos rep al Calaf, un rival de la zona mitja. El qui ho té més complicat per això és el Boet que juga al camp del líder.

WATERPOLO

Divisió d’Honor masculina

CN MATARÓ QUADIS - Mediterrani

La visita del Mediterrani ha de servir perquè l’equip mataroní recuperi la confiança i redueixi distàncies envers Terrassa i Ondarreta que tenen dos partits molt complicats. El Mediterrani ja no és la “bèstia negra” que havia estat anys enrere i el seu jove equip hauria de caure a la Municipal, que novament s’ha de convertir en un fortí animant el seu equip. L’equip de la barriada de Sants ha perdut a Mataró les dues darreres temporades de forma àmplia (14-9 i 12-4) i a la primera volta va cedir per 8-11 a la seva piscina.

Divisió d’Honor femenina

CN Sant Andreu - CN MATARÓ EL TOT

L’equip de Vicenç Tarrés té un compromís molt difícil a la piscina del Sant Andreu que ja a la primera volta va guanyar a Mataró de forma força còmoda (8-15).

HOQUEI

Primera Estatal

San Antonio - GRUPCLIMA

Els d’Iván Sanz visiten demà a un equip que s’acosta a la zona alta, de fet es troba a només sis punts del Mataró. És necessari seguir guanyant per mantenir-se a la zona d’ascens, però segur que no serà tasca fàcil.

BÀSQUET

Lliga EBA

UE MATARÓ - Sant Josep

Aquest diumenge els unionistes reben al Sant Josep a ¼ de 7 de la tarda, i han de treure forces d’on puguin per trencar la mala ratxa.

Lliga femenina 2

UE MATARÓ - Isla de Tenerife

Aquest diumenge a les 12 del migdia la UE Mataró rep al Isla de Tenerife, un equip que per pressupost hauria d’estar molt millor classificat.

HANDBOL

Primera Estatal

EL TOT MATARÓ JHM - Eivissa

L’equip d’El Tot Mataró JHM encara no coneix la victòria en tota la segona volta i comença a ser imprescindible un triomf que doni moral a un equip que està passant per massa contingències negatives durant aquesta temporada. Demà a les 18 hores al Pavelló Eusebi Millán l’afició ha de donar el seu suport davant l’Eivissa. La temporada passada els eivissencs van guanyar per 25-31, mentre que fa dues temporades la victòria va ser per al conjunt local per 36-23. Esperem que el resultat s’acosti més a aquest.

Primera Catalana femenina

EL TOT MATARÓ JHM - Cornellà

L’equip de Xavi Pont s’enfrontarà demà a les vuit del vespre al Cornellà un dels rivals a la zona alta de la classificació.