Agenda esportiva del cap de setmana del 17 i 18 de desembre

Hoquei, futbol i handbol les cites més importants a la ciutat

  • Divendres, 16 Desembre 2005 01:00
El Grupclima torna a jugar a casa, després de la pausa, on intentarà seguir amb la bona ratxa, mentre el CE Mataró i El Tot Mataró JHM buscaran redreçar la seva trajectòria en els corresponents campionats. Els equips de waterpolo i bàsquet disputen els seus partits fora de casa.

WATERPOLO

Divisió d’Honor

Terrassa- CN MATARÓ QUADIS

El Centre Natació Mataró sempre ho ha passat malament a Terrassa i aquesta temporada l’equip egarenc es mostra molt fort com ho demostren les seves victòries a València i Canàries i el seu empat davant del CN Barcelona. Fins ara només ha perdut, i per la mínima, a Sabadell. Esperem que es pugui repetir el brillant triomf de la passada temporada (7-10) davant d’un equip potent on destaquen el porter JC Garcia, Piralkov, Nagy, Gallego, Mora i el fitxatge més recent de l’extrem Xavi Garcia (CN Barcelona).

Divisió d’Honor femenina

Mediterrani- CN MATARÓ EL TOT

És evident que el partit que jugarà demà al migdia (12h) a la piscina del Mediterrani no és de la lliga del CNM El Tot, ja que l’equip barceloní és clarament superior. Sembla que el que hauran de buscar les noies mataronines serà un resultat honrós que demostri que van progressant.


HOQUEI

Primera Estatal

GRUPCLIMA - Sant Feliu

Primer partit a casa després de la pausa de dues setmanes, aquest diumenge a 2/4 d’1, contra un rival sempre complicat, el St Feliu de Codines.

FUTBOL

Tercera Divisió

CE MATARÓ- Palafrugell

Els partits de la jornada es juguen a Sant Carles de la Ràpita amb visita del líder, el Girona, i a Vilanova amb un duel de rivalitat entre dos equips de la zona alta, el conjunt local i el Castelldefels. El Mataró, per la seva banda, no pot tornar a fallar si no vol començar a mirar a la zona baixa de la taula d'on, per sort, encara els separen set punts.

Territorial Preferent

Taradell- CERDANYOLA

Una Cerdanyola necessitada de punts visita aquest cap de setmana el camp del Taradell, tercer classificat. L’equip intentarà puntuar per anar sortint de mica en mica de la zona baixa de la classificació. De ben segur que si l’equip juga com a casa contra el Montcada, sumar algun punt serà factible.

Segona Territorial

Arenys de Munt- MOLINOS
JUVENTUS- Calaf
CIRERA- PLA D’EN BOET


Aquest cap de setmana el Cirera espera retallar distàncies amb el líder, per això haurà de guanyar el derbi contra el Boet i esperar l’ensopegada del Santvicentí al difícil camp del Pineda. El Molinos juga al camp de l’Arenys de Munt, un rival directe per al·ludir el descens, mentre que el Juventus rep a casa al Calaf.

BÀSQUET

Lliga EBA

Tarragona - UE MATARÓ

Els homes de Margall tornen a jugar lluny del Palau, i a Tarragona intentaran trencar la dinàmica negativa dels darrers partits.

Liga femenina 2

Lima Horta - UE MATARÓ

Les de Josep Alemany visiten a un rival potent en hores baixes, el Lima Horta, on buscaran la tercera victòria consecutiva. A més, dimarts 20 de desembre a 2/4 de 9 de la nit es juga al Palau contra el Valls el darrer partit de la primera volta.

HANDBOL

Primera Estatal

EL TOT MATARÓ JHM - Manyanet

El Tot Mataró JHM rep demà a la tarda a les 18 hores al Pavelló Eusebi Millan l’equip barceloní del Manyanet Les Corts que està dos punts per sota d’El Tot Mataró JHM i que fins ara només ha pogut guanyar dos punts fora de casa (a la pista dels Maristes de Saragossa). La temporada passada la victòria va ser per a l’equip local de forma clara per 36-26. Esperem que aquesta temporada pugui passar el mateix i l’equip de Pep Muñoz pugui tancar la 1a volta amb 10 punts que doblats a la segona volta donarien la salvació. El partit de la jornada es juga al Palau Blaugrana-2 entre els dos primers classificats i a part l’equip mataroní esperarà “favors” de Sant Esteve i Sant Quirze per anar assegurant la seva posició.

Primera catalana femenina

Ascó - El TOT MATARÓ JHM

Va haver-hi jornada de descans i l’equip d’EL TOT MATARÓ JHM que tant bé havia començat el campionat amb quatre triomfs i que ara ha encadenat dues derrotes, intentarà trencar la seva mala ratxa a la difícil pista de l’Ascó.