Agenda esportiva del cap de setmana del 10 i 11 de desembre

Waterpolo protagonista a la ciutat i David Àlvarez en el record del JHM

Cap de setmana amb pocs esdeveniments esportius a la ciutat on el partit del CN Mataró Quadis davant del València és s’ens dubte el partit més destacat. Per la seva banda el CE Mataró intentarà retrobar-se amb la victòria després de vuit partits i els nois d’El Tot Mataró JHM de ben segur lluitaran a Sabadell per retre homenatge amb una victòria a David Àlvarez, el seu company tristament desaparegut el passat dimarts.

FUTBOL

Tercera Divisió

Gavà - CE MATARÓ

Notícia relacionada:
El Mataró retroba vells coneguts a La Bòbila

Territorial Preferent

CERDANYOLA - Montcada

La Cerdanyola rep aquesta setmana al Montcada a casa, els grocs a les alçades de temporada que estem no es pot permetre cap més ensopegada a casa si volen salvar la categoria. A més la Cerdanyola espera sumar la seva primera victòria amb el nou tècnic, Antonio Granero.

Segona Territorial

PLA D’EN BOET - JUVENTUS
Badalona Sud - CIRERA
MOLINOS - Vilassar de Dalt B


Aquest cap de setmana trobem un altre derbi mataroní en el grup 4 de la 2a territorial, el Boet que no està en un bon moment de resultats rep al Juventus que intenta tornar a enllaçar amb el grup capdavanter. El Molinos intentarà seguir amb la seva bona ratxa guanyant a casa al Vilassar de Dalt, mentre que el Cirera visita el camp de l’últim classificat.

WATERPOLO

Divisió d’Honor

CN MATARÓ QUADIS - València

El Centre Natació Mataró rep dissabte a la piscina Municipal les 19 hores l’Aguas de València. L'equip valencià, que prepara l’ex-seleccionador estatal Joan Jané, va aconseguir la setmana passada contra el Martiánez (11-9) el seu primer triomf de la temporada després d’un inici de campionat molt fluix, complicat per un difícil calendari. Els mataronins faran bé de no confiar-se i el públic haurà de donar com sempre el seu suport per obtenir la victòria, tal com va passar en les dues darreres temporades (9-8 la passada i 11-7 l’anterior). Hem de recordar que l’equip valencià també va ser rival en els quarts de final del “play-off” pel títol de la darrera temporada i en aquella ocasió van guanyar per 7-8 a la piscina gran del Centre Natació Mataró en el segon partit de l'eliminatòria, abans de caure en un partit dramàtic per 11-10 en l’últim. Esperem que aquest cop no donin la sorpresa.

CN MATARÓ EL TOT - Sant Feliu

L’equip del CNM El Tot tindrà dissabte a les 17:30 hores a la piscina del club de consolidar-se com un autèntic equip de la màxima categoria si aconsegueix el triomf davant del CN Sant Feliu, precisament l’equip que fa dues temporades va barrar el pas de les mataronines per accedir a la Divisió d’Honor en la promoció. Aleshores es va caure amb claredat i ara és l’hora de demostrar els progressos que ha fet l’equip.

BÀSQUET

Lliga EBA

Montcada - UE MATARÓ

Aquesta setmana l’equip masculí de la UE Mataró reprèn la competició a la pista del Montcada, el diumenge a ¼ de 7 de la tarda, on intentarà allargar la seva bona ratxa com a visitant.

Lliga femenina 2

UE MATARÓ - Casablanca

El Casablanca, segon per la cua a la classificació, juga aquest dissabte a 2/4 de 7 de la tarda. Les de Josep Alemany no poden fallar per confirmar la seva recuperació.

HANDBOL

Primera Estatal

Gràcia Sabadell - EL TOT MATARÓ JHM

El Tot Mataró JHM es desplaça diumenge a Sabadell per enfrontar-se a l’equip revelació de la temporada, l’OAR Gràcia, que s’ha aconseguit situar a la segona posició. L’equip mataroní buscarà la sorpresa davant d’un dels històrics de l’handbol català, en una pista on la temporada passada va treure un empat a 38 gols.