Agenda esportiva del cap de setmana del 3 i 4 de desembre

Poca activitat, però no menys important, durant el pont

  • Divendres, 02 Desembre 2005 01:00
El líder de la Divisió d’Honor de waterpolo visita un dels grans. El CE Mataró rep un Cornellà que també acaba de patir una forta crisi i El Tot Mataró JHM juga a Esplugues on ha de buscar la victòria.

ATLETISME

Mitja Marató ‘Ciutat de Mataró’

Notícia relacionada:
Diumenge al matí es disputa la vuitena edició de la Mitja Marató "Ciutat de Mataró"

WATERPOLO

Divisió d’Honor

Barceloneta - CN MATARÓ QUADIS

El Centre Natació Mataró anirà demà a la piscina de la Barceloneta a intentar mantenir el lideratge, conscient de la dificultat que això implica. A criteri de molts, semblava que l’Atlètic Barceloneta era el gran favorit, amb jugadors com Víctor Garcia, Vallès, Felipe Perrone o Gaby Hernàndez, però es va veure sorprès a la primera jornada per CN Barcelona. Va reaccionar a Sabadell, i a Canàries va donar mostres del seu potencial, guanyant per 3-14. Sens dubte un partit del màxim nivell. La temporada passada el resultat va ser de 10-7 i la darrera victòria en aquella piscina es va produir en el “play-off” de la temporada 2001-02 i ho va ser per partida doble (12-14 i 7-8). A la Barceloneta de ben segur encara se’n recorden...


Divisió dHonor femenina

Concepción - CN MATARÓ EL TOT

L’equip de Vicenç Tarrés juga a la piscina del Concepción, un dels equips que sembla assequible i amb les quals han de lluitar les mataronines per evitar descens i promoció.

FUTBOL

Tercera Divisió

CE MATARÓ - Cornellà

El partit contra el Cornellà es jugarà el proper dimarts dia 6 de desembre ja que el diumenge la selecció catalana amateur, on juga el groc-i-negre Charly, té partit de la Copa de les Regions. El CE Mataró rebrà un equip que també havia perdut sis partits de forma consecutiva, fins que el passat diumenge, ja de la mà del nou tècnic Garcia Escribano, va derrotar el Barcelona C. Fins ara fora de casa només ha pogut puntuar a Palamós, on va guanyar per 0-2. La temporada passada amb el CE Mataró només va poder guanyar per 1-0. Aquesta va ser la tercera visita, i la tercera derrota, de l’equip del Baix Llobregat al camp del Mataró (1999-2000 a 3a per 3-1 i la 79-80 a preferent per 4-0).

Territorial Preferent

Bellavista - CERDANYOLA

Aquest cap de setmana la Cerdanyola juga al camp del Bellavista, equip que acaba de pujar de categoria i que es troba a la zona mitja de la classificació. L’equip groc necessita els tres punts imperiosament per sortir del pou on s’ha instal·lat en les últimes jornades després dels mals resultats.

Segona Territorial

Argentona - MOLINOS
Pineda - PLA D’EN BOET
JUVENTUS - Badalona Sud
CIRERA - Cabrils

Aquesta jornada el Juventus i el Cirera juguen a casa i estan obligats a guanyar si no volen perdre corda per la lluita per l’ascens. Els Molinos juga al camp de l’Argentona, un rival directe per evitar el descens. El Pla d’en Boet rep al Pineda, un equip que es troba a la part alta de la classificació.

BÀSQUET

Lliga Femenina 2

Costablanca - UE MATARÓ

La UE Mataró viatja aquest dissabte a Alacant on intentarà recuperar-se amb una victòria, tot i que és una pista molt difícil.

HANDBOL

Primera Estatal

EL TOT MATARÓ JHM - Esplugues

El Tot Mataró JHM amb la moral més ferma ha de fer valer el factor de la pista pròpia per superar un dels equips que també figura a la part baixa de la taula. L’Esplugues ha pujat aquesta temporada, però té un equip bastant sòlid com ho demostra el fet d’haver empatat a la pista de l’Adrianenc. Es juga al Pavelló Eusebi Millan a les 18 hores de dissabte i l’afició ha de donar suport a l’equip.

Primera Catalana Femenina

La Roca - EL TOT MATARÓ

Aquest cap de setmana l’equip d’El Tot Mataró JHM té un partit molt complicat a la pista de La Roca, d’on la temporada passada es va treure un valuós empat.