Agenda esportiva del cap de setmana del 26 i 27 de novembre

Waterpolo i bàsquet, protagonistes a Mataró

  • Divendres, 25 Novembre 2005 01:00
Els partits de waterpolo i bàsquet tant dels equips masculin com dels femenins es presenten aquest cap de setmana com les cites més importants que es disputen a Mataró. Mentre, el CE Mataró intentarà canviar el seu rumb cercant puntuar al camp del Castelldefels després de sis derrotes consecutives i El TOT té com a objectiu seguir pel bon camí a la difícil pista del Sant Esteve. El GrupClima ha aplaçat els partits de les dues properes jornades pel Mundial sub-20 que Jordi Bartrés i Roger Arnau disputaran a l’Argentina del 26 de novembre al 4 de desembre.

FUTBOL

Tercera Divisió

Castelldefels - CE MATARÓ

Diumenge al migdia el CE Mataró buscarà una reacció que cada vegada es veu més difícil, intentant repetir el triomf per 1-3 aconseguit la temporada passada en l’únic desplaçament de lliga realitzat a Castelldefels. L’espera un equip amb jugadors coneguts com Vicente, Marcial i Guerrero, i que situat a la zona de “play-off” deu tenir una moral ben diferent de la dels groc-i-negres. Fins ara només hi han puntuat el Palamós (1-3) i el Girona (1-1).

Territorial Preferent

CERDANYOLA - L’Escala

Aquest diumenge la Cerdanyola rep a casa a l’Escala, equip que al igual que el mataroní es troba en la zona baixa de la classificació. Els tres punts suposarien una dosi de moral que necessita la plantilla i a la vegada serviria per avançar en la classificació a un rival directe.

Segona Territorial

PLA D’EN BOET- Sant Pol
Cabrils- JUVENTUS
Vilassar de Dalt B- CIRERA
MOLINOS- Llavaneres


Aquest cap setmana el Molinos intentarà sumar la seva tercera victòria per allunyar-se de la zona baixa de la classificació. El Boet rep a casa el Sant Pol que aquesta setmana va fer set gols, mentre que Juventus i Cirera juguen fora de casa a Cabrils i Vilassar respectivament.

WATERPOLO

Divisió d’Honor

CN MATARÓ QUADIS - Canoe

Dissabte, a les 19 hores, a la Piscina Municipal, els mataronins reben el Canoe madrileny, un equip que fa uns anys havia estat a la cresta de l’ona arribant al títol estatal, però que després ha vingut a menys. La temporada passada se’ls va derrotar per 11-6. Ara, i veient la contundent derrota patida el diumenge, no sembla que hagin de ser rival de consideració.

Divisió d’Honor Femenina

CN MATARÓ EL TOT - Sabadell

L’equip de Vicenç Tarrés rebrà demà, a les 17:30 hores, a la piscina del CN Mataró, l’equip del CN Sabadell, campió de la passada temporada i màxim exponent del waterpolo femení estatal.

BÀSQUET

Lliga EBA

UE MATARÓ - Prat

La Unió Esportiva rep al Prat, un rival complicat, aquest diumenge a ¼ de 7. A veure si els unionistes poden agafar confiança davant del seu públic.

Lliga Femenina 2

UE MATARÓ - Irlandeses

Les unionistes juguen aquest dissabte a 2/4 de 7 contra l’Irlandesas, al que poden guanyar si despleguen el seu millor joc.

HANDBOL

Primera Estatal

S, Esteve Sesrovires - EL TOT MATARÓ JHM

El Tot després d’haver trencat la seva mala ratxa té un partit complicat a la pista del segon classificat on no té res a perdre i molt a guanyar. En les dues darreres temporades els resultats allà han estat ben diferents: empat a 29 gols la passada i derrota per 37-31 l’anterior. Si continua el progrés tocaria guanyar, però de moment l’equip local no ha deixat escapar cap punt del seu camp.