Agenda esportiva del cap de setmana del 22 i 23 d’octubre

El CN Mataró Quadis seguirà lluitant per fer-se un nom a Europa

Els primers equips de waterpolo, hoquei i handbol disputen els seus respectius partits a cada, al igual que l’equip de bàsquet femení; així doncs aquestes són les cites més destacades. Per sobre de tot, el compromís més rellevant és el que el CN Mataró Quadis té com a amfitrió amb la disputa de la 2a fase de la Copa LEN, on intentarà seguint fent història a la competició continental. El futbol té un a important cita a Palamós després d’una setmana moguda.

WATERPOLO

2a fase de la Copa LEN

Aquest cap de setmana el CN Mataró Quadis disputa a la piscina coberta del Sorral, la 2a fase de la Copa LEN. Per a més informació: Horaris i enfrontaments


FUTBOL

Tercera Divisió
Palamós - CE MATARÓ
Després d’una setmana moguda amb la destitució de Marc Serrano, és una incògnita l’alineació que presentarà el nou tècnic, Josep Maria Gonzalvo. L’equip, però, buscarà la quarta victòria consecutiva en un camp que històricament no se li ha donat bé, encara que aquesta temporada les possibilitats de vèncer augmenten tenint en compte les dificultats en les que es troba l’equip empordanès.

Territorial Preferent
Tossa - CERDANYOLA
Aquesta setmana la Cerdanyola visita el camp del Tossa, segon classificat i un dels equips que més s’ha reforçat aquesta temporada. La gran peculiaritat d’aquest equip és que compta amb més de 6 jugadors sud-americans. La Cerdanyola espera fer un bon partit i seguir puntuant fora de casa.

Segona Territorial
Santvicentí- MOLINOS
Canet- PLA D’EN BOET
Sant Pol- CIRERA
Pineda- JUVENTUS


Aquest cap de setmana tots els equips mataronins juguen a fora de casa, el que més ho complicat ho té és el Molinos que juga al camp del líder, el Santvicentí, el Cirera per la seva part juga al camp del defensiu Sant Pol. El Pla d’en Boet i el Juventus juguen en dos camps complicats com ho són el del Canet i el del Pineda respectivament.

HANDBOL

1a Estatal Masculina
EL TOT MATARÓ JHM - Granollers B

L’equip d’ El Tot Mataró rep dissabte a la tarda a les 18h el darrer campió de la categoria, el Granollers B, que ha perdut jugadors molt importants i que compta a les seves files amb Marc Fuster, el fins la temporada passada capità mataroní, i amb el també exjugador groc-i-negre Carles Quindós. La temporada passada es va aconseguir un punt (28-28) i fa dues temporades es va perdre per una diferència mínima (29-30). Ara, davant d’un dels candidats al títol, l’equip de Pep Muñoz buscarà una victòria que li permeti estar a la zona alta de la taula lluitant amb els millors. Una victòria que fa dues temporades es va aconseguir a Granollers però que l’afició mataronina mereix viure a l'Eusebi Millán, que ha de ser una olla a pressió animant els seus. La jornada té un altre parell de cites importants: Barça B- Adrianenc i Sant Esteve-Sarrià.

1a Catalana femenina
Arrahona - El TOT MATARÓ JHM

L’equip de Xavi Pont viatja aquest cap de setmana a la pista l’Arrahona de Sabadell, equip que va perdre a la primera jornada davant La Roca. Les mataronines buscaran la segona victòria de la temporada després de desfer-se amb facilitat (32-15) del Montcada.

BÀSQUET

Lliga EBA
Sant Pere - UE MATARÓ

La Unió Esportiva juga a Terrassa diumenge al migdia on buscarà la seva tercera victòria consecutiva, que donaria molta tranquil·litat a l’equip mataroní.

Lliga Femenina 2
UE MATARÓ - Viladecans

Les de Tito Sobrín juguen aquest dissabte a les 2/4 de 7 de la tarda al Palau contra un rival fort que no ha començat gaire bé la competició però que es pot despertar en qualsevol moment. Si arreglen les llacunes de joc en determinats moments la victòria serà seva.

TENNIS TAULA
Superdivisió femenina

Aquest cap de setmana es disputa la segona jornada i el CN Mataró rep el Dama d’Elx diumenge a les 11 hores a les instal·lacions del Complex Joan Serra. Les maresmenques intentaran refer-se de la derrota patida la primera jornada davant del Calella.

HOQUEI

1a Estatal
GRUPCLIMA - San Antonio

El diumenge a 2/4 d’1 del migdia el GrupClima rep la visita d’un dels equips que encara estan invictes, el San Antonio de Pamplona, però sortirà sense por per recuperar els tres punts perduts a Sitges.