Agenda esportiva del cap de setmana del 1 i 2 d'octubre

El Tot Mataró es desplaça a Saragossa, mentre la UE Mataró viatja a Andorra

  • Divendres, 30 Setembre 2005 02:00
FUTBOL

Territorial preferent
CERDANYOLA - Canovelles

Tres punts per no perdre corda
La Cerdanyola rep el Canovelles, equip que ha pujat aquesta temporada a la categoria i que ha perdut els dos partits disputats. Els grocs després de no jugar aquesta setmana esperen no haver perdut el ritme de joc i aconseguir els tres punts a casa tal i com es va fer a la primera jornada de lliga.

Segona territorial
PLA D’EN BOET - Calaf
CIRERA - Arenys de Munt
JUVENTUS - Tiana
MOLINOS - Sant Pol

El Molinos intentarà sumar la seva primera victòria
Aquest cap de setmana el Molinos intentarà sumar els seus tres primers punts a casa davant el Sant Pol, equip que ha guanyat els seus dos partits. Cirera i Juventus intentaran continuar estan a dalt de la classificació, els dos juguen a casa contra l’Arenys de Munt i Tiana respectivament. El Boet per la seva part rep a casa al Calaf que ha sumat els sis punts possibles.


BÀSQUET

Lliga EBA
Andorra - UE MATARÓ

Els homes de Margall buscaran la seva primera victòria
L’equip que dirigeix Josep Maria Margall es desplaça aquest dissabte a la tarda al petit país dels Pirineus per jugar contra un Andorra que va sumar el seu primer triomf, per un sol punt, a la pista del Montcada. Veurem si els unionistes per fi es poden estrenar, tot i que tampoc s'ha de ser alarmista ja que la lliga és molt llarga.

HANDBOL

1a Estatal Masculina
MARISTAS ZARAGOZA - EL TOT MATARÓ JHM

Cap a Saragossa
Cap a Saragossa
L’equip d’El Tot Mataró JHM torna a Saragossa on ja va jugar la seva primera temporada en categoria estatal a la pista de l’Iberia Corazonistas on també haurà de tornar, però en aquesta ocasió ho fa a la pista del Maristes, equip que és filial del CAI Aragón de la Divisió d’Honor. La temporada passada va ocupar plaça de descens al grup basc i ha aconseguit mantenir-se per decisió federativa. Ara al grup català no sembla que ho tingui fàcil per salvar-se com ho demostra la seva àmplia derrota de la primera jornada a Sabadell. Però de ben segur a la seva pista no donaran tantes facilitats, però l’equip mataroní ha d’anar-hi a lluitar per aconseguir dos punts que donarien una mica de tranquil·litat per afrontar un calendari bastant complicat en les següents jornades.


CICLISME

Demà diumenge Memorial Toni Gil
Fa unes setmanes informàvem de la celebració del Memorial Toni Gil al Velòdrom mataroní pel dia 11 de setembre, en el transcurs del qual s’havia de celebrar el Campionat de Catalunya Open d’Americana. Finalment a darrera hora, altres compromisos dels ciclistes va obligar a ajornar la seva celebració fins demà diumenge dia 2 d’octubre.Per tant ja ho saben els aficionats al ciclisme en particular i a l’esport en general: demà diumenge dia 2 d’octubre al matí, a partir de les 10 hores, i sota l’organització del Club Ciclista Iluro, torna el ciclisme a la nostra ciutat amb el Memorial Toni Gil.


FUTBOL SALA

1a Estatal B
LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARÓ - SABADELL
Aquest cap de setmana l’equip rep a casa al Sabadell. El partit es disputarà diumenge al pavelló de Valldemia i abans del matx es farà la presentació de tots els equips de l’entitat, els actes començaran a les 10:30 del matí.
El sènior femení rep a La Llagosta.

Primera Catalana
CE MATARÓ TLM - SANTA PERPÈTUA
El TLM buscarà el seu primer triomf jugant el dissabte a les 16h de la tarda al Palau d'Esports Josep Mora.