Agenda esportiva del cap de setmana del 24 i 25 de setembre

Cap de setmana important per a l'esport mataroní amb destacats enfrontaments

  • Divendres, 23 Setembre 2005 02:00
FUTBOL
Tercera divisió
MATARÓ - Vilanova i la Geltrú
Els vilanovins arriben a Mataró havent sumat els nou punts jugats fins al moment. Els groc-i-negres tenen l’objectiu de prendre el liderat a l’equip de Vilanova, un dels rivals directes per les places d’ascens.

Territorial preferent
Sants - CERDANYOLA MATARÓ
Segona jornada a Preferent i la Cerdanyola visita els camp d’un dels equips històric del futbol català, el Sants. L’equip barceloní va perdre la primera jornada i intentarà sumar els seus primer punts de la temporada. Els grocs per la seva part intentaran fer el bon joc desplegat a la primera jornada i aconseguir els tres punts.

Segona territorial
PLA D’EN BOET - MOLINOS
Argentona - CIRERA
Arenys de Munt - JUVENTUS
En aquesta segon partit de lliga ja trobem uns dels molts derbis mataronins que tindrà la categoria. És el que enfrontarà el Boet amb els Molinos, els grocs que juguen a casa van començar la lliga guanyant fora de casa, mentre que els molinencs van fer un mal debut en lliga perdent a casa. Cirera i Juventus per la seva part tenen dos desplaçaments senzills a priori, Argetona i Arenys de Munt respectivament, dos dels equips que van acabar golejats a la primera jornada.

FUTBOL SALA
Nacional B
Vall de Tenes B - FUTSAL MATARÓ
Aquesta setmana el Futsal comença la lliga al camp del Vall de Tenes B, on intentarà començar a donar el primer pas cap a l’ascens.

Primera Divisió Catalana Femenina
Caldes de Montbuï - FUTSAL MATARÓ
També el sènior femení del Futsal Mataró també començarà la competició aquest cap de setmana a la Primera Divisió Catalana. Les mataronines juguen fora de casa al camp del Caldes de Montbuï. La plantilla esta formada per: Lola, Tere, Ester, Anna, Nerea, Moni, Xiqui, Eli, Elena, Vesi, Judit, Thais i Marta.

HANDBOL
1a Estatal
EL TOT MATARÓ JOVENTUT - FC Barcelona B
Primera jornada i primer plat fort. Els mataronins, amb l’objectiu de la permanència, s’enfronten a un dels conjunts més potents de la categoria, el filial blaugrana.

BÀSQUET
Lliga EBA
UE MATARÓ - Olesa
Primer partit de lliga al Palau Josep Mora aquest diumenge a les 18:15, on l’equip unionista intentarà sumar la seva primera victòria davant d’un Olesa que es va estrenar amb victòria en la primera jornada.