Elena Martínez quarta a la Travessa a l’estany de Banyoles

El passat cap de setmana es va celebrar la 62a Travessa a l’Estany de Banyoles amb una nodrida participació de nedadors del CN Mataró i amb una destacada actuació de les fèmines del club. Elena Martínez i Ester Bosch van concloure la mítica prova en la quarta i sisena posició, respectivament, en categoria absoluta, mentre que Roger Rabassa va ser setè en categoria masculina. Per altra banda, en categoria màster per nedadors de més de 50 anys d’edat Conxita Terra va aconseguir la segona plaça, mentre que Josep Ramis va arribar cinquè i en categoria de més de 40 anys la cinquena classificada va ser Montse Morera. Finalment, en menors d’edat, Sandra Dorda va finalitzar cinquena.
Pel que fa al VI Triatló Ciutat de Vilanova i la Geltrú, Campionat Nacional de Catalunya per grups d’edat i vàlid pel Circuit Català de Triatló, els atletes mataronins van obtenir uns excel·lents resultats. Lluis López es va proclamar campió del grup de 30 a 34 anys d’edat, mentre que David Royo va ser segon en el mateix grup. Les atletes Mònica Pellejero i Neus Caylà, terceres a les seves categories (de 20 a 24 anys, Pellejero i de 15 a 19, Caylà), van finalitzar la prova en la sisena posició i novena, respectivament, en categoria absoluta.

Gàlia a la Xina
Per altra banda, la passada setmana es van celebrar a Xina els Open Volkswagen i Panasonic de tennis taula amb la participació de la mataronina Galia Dvorak. Galia no va poder passar de la ronda preliminar en categoria absoluta en cap dels dos opens davant el potencial de les jugadores asiàtiques. Pel que fa a la categoria sub-21 la mataronina va caure el primera ronda al Volkswagen Open, però va millorar al Panasonic Open on va arribar fins als quarts de final.