La natació sincronitzada vol arrelar fort a la comarca

L’Escola de Natació Sincronitzada del Maresme comença a obtenir èxits

L’Escola de Natació Sincronitzada del Maresme va ser fundada fa cinc temporades per la Federació Catalana de Natació amb l’objectiu, segons els seus responsables, de “plantar una llavor per a la natació sincronitzada que un futur servirà per crear més clubs que practiquin aquest esport i per difondre l’espectacularitat d’un esport que encara no és gaire conegut per part del públic”. I és el Centre Natació Mataró qui cedeix les seves instal·lacions per a que les esportistes puguin dur a terme els seus entrenaments.

L’Escola de Natació Sincronitzada del Maresme, en els seus inicis en la temporada 1999-2000, comptava amb una vintena de practicantsi en aquests darrers anys s’ha incrementat i consolidat el nombre d’esportistes fins a les 50 nenes en l’actual temporada 2004-2005. La natació sincronitzada és un esport molt complert que requereix uns entrenaments específics i multidisciplinars d’estils de natació, natació sincronitzada i treball físic fora de l’aigua. La dedicació, empenta i il·lusió d’esportistes i entrenadores, ha portat a l’Escola de Natació Sincronitzada del Maresme a assolir uns nivells i uns resultats molt esperançadors de cara a un proper futur, ja que en la temporada 2003-2004 es va aconseguir el Campionat Escolar de Catalunya per equips, la participació en el Campionat de Catalunya per equips i el Campionat d’Espanya d’hivern.

Els títols ja arriben
Enguany, a la temporada 2004-2005, l’Escola de Natació Sincronitzada del Maresme ha assolit nous èxits en els darrers Campionats Escolars de Catalunya de Rutines (equips), celebrats a les Piscines Picornell de Barcelona el passat dia 11 de juny, aconseguint la primera classificació en el nivell I majors de 12 anys, i la primera i segona classificació en el nivell 3 majors de 12 anys. L’any 2004, l’Escola de Natació Sincronitzada del Maresme va participar en el programa de les Santes esportives, omplint de públic la Piscina Municipal, espai on es va realitzar l’exhibició de les esportistes, i aquest any no volen ser menys, i també participaran en les Santes, en el mateix espai que ho vam fer l’any 2004, la Piscina Municipal de Mataró, amb la presència d’autoritats municipals que donen suport a la nostra escola i interessades en veure en viu que fan les nostres esportistes. La cita serà el proper dia 23 de juliol a les 12’30hores. Esperem la assistència de tothom que senti curiositat per veure l’espectacularitat d’un esport tan fantàstic com és la natació sincronitzada.