AGENDA ESPORTIVA del cap de setmana del 14 i 15 de maig

El GrupClima a allargalr les possibilitats d'ascens

PRIMERA ESTATAL - HOQUEI
GRUPCLIMA MATARÓ - Raspeig

Després d’una setmana sense jornada de la 1a Estatal, en jugar-se la fase final del Campionat d’Espanya júnior, Aquest diumenge els homes d’Iván Sanz reben la visita del Raspeig, a les 12:30.

PRIMERA ESTATAL - FUTBOL SALA
Premià - LAIA ASSESSORS FUTSAL

La setmana que ve el Futsal Laia Assessors juga l’últim partit de lliga a la pista del Premià, equip que es juga la permanència a la categoria.
Montornès - MID SPORTS CE MATARÓ
El Mid tancarà la temporada al camp del Montornès que vol acabar primer.

TERRITORIAL PREFERENT - FUTBOL
Blanes - CERDANYOLA

I ara toca el líder
Aquesta setmana la Cerdanyola juga al camp del líder, el Blanes que ja ha aconseguit l’ascens matemàticament i que ja no s’hi juga res, el que deixa una petita opció perquè els mataronins sumin algun punt per aconseguir la permanència.

PRIMERA TERRITORIAL - FUTBOL
Carmelo - CIRERA

Tres punts Salvats
El Cirera intentarà sumar aquest cap de setmana els tres punts necessaris per assegurar-se la permanència al camp del Carmelo, equip que ja té assegurada la seva continuïtat en la categoria i que ja no s’hi juga res.

SEGONA TERRITORIAL - FUTBOL
LA LLÀNTIA- Vilassanès
Arenys de Mar- JUVENTUS
ROCAFONDA- Calaf
MATARONESA- Tiana
Pineda- PLA D’EN BOET
MOLINOS - Argentona

Mataronesa i Rocafonda s'hi juguen la vida
Rocafonda i Mataronesa que estan en zona de descens, aquesta setmana tenen l'obligació de guanyar els nou punts que resten i esperar que els de dalt punxin. Els dos juguen a casa contra Calaf i Tiana respectivament. El Juventus per la seva part intentarà sumar els tres punts per salvar-se al camp de l’Arenys.