AGENDA ESPORTIVA del cap de setmana del 19 i 20 de març

El GrupClima ha de guanyar si no vol perdre les opcions d’ascens

PRIMERA ESTATAL - HOQUEI
GRUPCLIMA MATARÓ - Centro Asturiano

No es pot fallar a casa
El Mataró rep la visita al Pavelló de Cirera, dissabte a les 21:00 h, del Centro Asturiano, un equip de la zona baixa de la taula al que ja va guanyar a domicili a la primera volta per 5-9. Per no perdre les darreres opcions d’ascens s’ha de tornar a guanyar.

PRIMERA ESTATAL - HANDBOL
JOVENTUT EL TOT MATARÓ – St. Esteve Sesrovires

Un rival al que mai s’ha guanyat
Dissabte el Joventut El Tot Mataró rep el Sant Esteve Sesrovires un equip al qual no ha pogut guanyar en els tres enfrontaments que han tingut en les dues temporades dels mataronins a 1a Estatal i que a la darrera jornada va derrotar clarament el líder a la seva pista, on a la 1a volta els mataronins van aconseguir empatar. Pot ser un gran partit.

LLIGA EBA- BÀSQUET
UE MATARÓ - Sant Josep

A retrobar-se amb la victòria
Aquest diumenge a les 18:15 al Palau Josep Mora, els de Margall han de retrobar-se amb la victòria després de dues derrotes davant d’un Sant Josep al que ja van guanyar a domicili.

PRIMERA ESTATAL- BÀSQUET FEMENÍ
Lima Horta - UE MATARÓ

Un nou desplaçament complicat
Després de trencar la mala ratxa les unionistes intentaran guanyar a domicili a un equip que va endur-se la victòria del Palau.

PRIMERA ESTATAL - FUTBOL SALA
FUTSAL MATARÓ - MID SPORTS

Torna el derbi mataroní de Futbol Sala a primera estatal

TERRITORIAL PREFERENT - FUTBOL
Tossa - CERDANYOLA

La Cerdanyola intentarà aquesta cap de setmana desplegar el bon joc retrobat l’última jornada per guanyar al camp del Tossa, equip que ocupa la zona de descens, però que ve amb la moral alta després de guanyar a casa del Ripollet.

PRIMERA TERRITORIAL - FUTBOL
CIRERA – Alella

El Cirera rep a l’Alella en un dels derbis comarcals de la categoria. Els tres punts són vitals pels mataronins per allunyar-se del descens mentre que els del poble del raïm i del vi ja tenen assegurada la salvació.

SEGONA TERRITORIAL - FUTBOL
Masnou B- JUVENTUS
PLA D’EN BOET- Santvicentí
Cabrils- LA LLÀNTIA
MOLINOS- Canet
MATARONESA- ROCAFONDA

Els mataronins tenen partits decisius com Molinos i la Llàntia que juguen contra dos rivals directes per la salvació. El Boet i Juventus per la seva part juguen contra segon i tercer respectivament, mentre que Mataronesa i Rocafonda disputen el derbi.