AGENDA ESPORTIVA del cap de setmana del 5 i 6 de març

El CN MATARÓ no pot fallar contra els canaris

DIVISIÓ D’HONOR - WATERPOLO
Barceloneta - CN MATARÓ QUADIS

Cercant la sorpresa
EL CN Mataró intentarà el proper dimecres a la piscina de Sant Sebastià a la Barceloneta donar la sorpresa davant de l’equip que el precedeix a la classificació. A la primera volta l’equip barceloní no va deixar marge a la sorpresa i va guanyar a la Municipal per 5-12. Ara els de Dorin Costras van amb ànims de revenja... intentant repetir els triomfs aconseguits allà la temporada 2001-2002 en que es va guanyar per 7-10 a la fase regular i després es va repetir l’èxit als quarts de final del “play-off” eliminat el que era el campió superant-lo per 12-14 i 7-8 després d’haver perdut en el primer partit a Mataró per 5-8.

PRIMERA ESTATAL - HOQUEI
Sitges - GRUPCLIMA MATARÓ

Visita de la zona baixa
El Mataró visita al Sitges, un equip molt dur que a la primera volta ja es va endur els tres punts de Cirera. A veure si diumenge els mataronistes poden recuperar-los…

PRIMERA ESTATAL - HANDBOL
JOVENTUT EL TOT MATARÓ – Sarrià de Ter

Un altre rival difícil
Dissabte El Tot Mataró rep l’equip gironí del Sarrià de Ter, un altre dels històrics a la categoria, on fa moltíssims anys que hi juga. La seva força resideix sobretot a camp propi, (a la primera volta el Joventut hi va perdre 35-30), però aquesta temporada han aconseguit guanyar a camps com La Roca o Sant Quirze i també han sumat tres empats fora de casa. La temporada passada la victòria va ser per a l’equip mataroní per un clar 32-26. A veure si es pot repetir... i s’aconsegueix la tranquil·litat.

LLIGA EBA- BÀSQUET
UE MATARÓ - Vic

Visita d’un rival dur
Aquesta setmana s’enfronten al Palau el cinquè i el quart classificats, en un duel molt interessant en el que el Mataró ha de mostrar la mesura de les seves possibilitats.

PRIMERA ESTATAL- BÀSQUET FEMENÍ
Olesa - UE MATARÓ

Novament una pista difícil
Les de Tito Sobrín visiten un rival que les ha superat en la classificació, amb la intenció de tallar la mala ratxa.

PRIMERA ESTATAL - FUTBOL SALA
FUTSAL MATARÓ - Terrassa

Aquest diumenge el Futsal rep un rival directe per l’ascens, el Terrassa quart classificat i amb tres punts més que els mataronins.

MID SPORTS – Santvicnetí
Aquest diumenge el Mid rep el líder de la categoria, el Santvicentí, una victòria seria primordial per seguir somiant amb la salvació.

TERRITORIAL PREFERENT - FUTBOL
St. Cristòfol - CERDANYOLA

Desplaçament complicat
Aquesta jornada la Cerdanyola juga al camp del Sant Cristòfol un equip que està tres punts per sobre dels mataronins. Aconseguir sumar seria molt important per sortir de la mala ratxa que esta tenint l’equip en els últims temps per allunyar-se una mica més de la zona de descens.

PRIMERA TERRITORIAL - FUTBOL
CIRERA – Bufalà

Visita d’un rival directe
Aquesta setmana el Cirera rep el Bufalà, un equip que està set punts per sobre dels mataronins i que serà d’aquí fins a final de temporada un rival directe per la permanència, d’aquí que aconseguir els tres punts sigui primordial.

SEGONA TERRITORIAL - FUTBOL
Tiana – JUVENTUS
PLA D’EN BOET- Premià
MOLINOS- Sant Pol
Pineda- LA LLÀNTIA
MATARONESA- Canet
ROCAFONDA- Arenys Mar

La zona baixa s’escalfa
La majoria dels equips mataronins tenen par-tits contra rivals directes per a la salvació, aquest és el cas del Rocafonda i del Molinos que reben a l’Arenys i Sant Pol respectivament. El Boet rep el Premià de Dalt mentre que la Llàntia jugarà al camp del Pineda.