AGENDA ESPORTIVA del cap de setmana del 12 i 13 de febrer

El CN MATARÓ no pot tornar a fallar amb un rival directe, el Terrassa

DIVISIÓ D’HONOR - WATERPOLO
CN MATARÓ QUADIS - Terrassa

NO ES POT TORNAR A FALLAR A CASA
Demà a la tarda, a l’horari habitual de les 19 hores, el CN Mataró Quadis rep un dels rivals directes en la lluita per la quarta plaça, el CN Terrassa, on juga l’ex-mataroní Svilen Piralkov. Després de la inesperada derrota davant del Sant Andreu fa quinze dies, els de Dorin Costras no es poden permetre més errades a casa. A la primera volta els mataronins van obtenir una valuosíssima victòria a Terrassa per 7-10.

PRIMERA ESTATAL - HOQUEI
GRUPCLIMA MATARÓ – San Antonio

Visita a priori assequible
En la primera volta el conjunt mataroní va perdre per 1-0 a Pamplona, però a casa no pot perdonar amb els equips de la part baixa i ha de sumar els tres punts per seguir somiant en l’ascens. Serà diumenge a les 12:30.

PRIMERA ESTATAL - HANDBOL
JOVENTUT EL TOT MATARÓ - Sant Martí Adrianenc

INTERESSANT PARTIT PER PRIMER COP A CANÀRIES
Demà el Joventut El Tot Mataró juga a Lanzarote en un partit complicat i amb llarg viatge, que d’entrada gairebé és un premi per als jugadors. Els canaris volen intentar ficar-se en lloc de promoció i no serà pas fàcil guanyar-los. Aquí ja es van emportar el triomf per 27-31.

LLIGA EBA- BÀSQUET
UE MATARÓ - Olesa

A casa s’ha de guanyar
Aquest diumenge a les 18:15 el Mataró rep a l’Olesa, que es troba a la zona mitja de la taula i al que ja es va superar a la primera volta. A veure si els de Margall repeteixen a casa...

PRIMERA ESTATAL- BÀSQUET FEMENÍ
Viladecans - UE MATARÓ

Prova de foc
El Viladecans, després d’un inici de lliga discret, ha demostrat el seu potencial i ha pujat fins a la tercera posició. Serà un rival molt complicat per a l’equip de Tito Sobrín.

PRIMERA ESTATAL - FUTBOL SALA
Pavisa - FUTSAL MATARÓ
Montmeló - MID SPORTS


TERRITORIAL PREFERENT - FUTBOL
CERDANYOLA - Roses

NO ES POT ESCAPAR MÉS PUNTS DE CASA
Aquesta jornada la Cerdanyola rep el Roses, un equip de mitja taula que baixa molt el seu rendiment a fora de casa. El partit d’anada va acabar en empat i la protagonista del partit va ser la tramuntana que va dificultar molt el joc dels cerdanyolencs. La Cerdanyola si encara vol aspirar a estar en la zona alta i qui sap si a la segona plaça no es pot permetre cedir més punts com a local.

PRIMERA TERRITORIAL - FUTBOL
CIRERA - PB UDAf Sant Martí

DESPLAÇAMENT DIFÍCIL
El Cirera visita el camp del quart classificat, el PB UDAf Sant Martí. Tot i que el partit es presenta molt complicat seria necessari que els mata-ronins puntuessin per allunyar-se de la zona perillosa i per agafar moral pels pròxims compromisos.

SEGONA TERRITORIAL - FUTBOL
Tiana- PLA D’EN BOET
JUVENTUS - Cabrils
Premià de Dalt- MOLINOS
Santvicentí- MATARONESA
Sant Pol- ROCAFONDA
LA LLÀNTIA- Arenys de Mar

JORNADA COMPLICADA
Aquest cap de setmana tots els equips de la capital del Maresme tenen força complicats els seus partits. El Boet i la Mataronesa juguen al camp del Tiana i del Santvicentí dos equips de la part de dalt de la classificació. El Rocafonda també té un desplaçament complicat al camp de Salt Pol, equip que s’està jugant la permanència. La Llàntia rep a un rival directe, l’Arenys de Mar, i intentarà sortir de la ratxa de derrotes que porta, mentre que el Juventus rep el Cabrils un dels equips més en forma de la categoria. Els Molinos per la seva part tenen un desplaçament complicat al camp del quart classificat, el Premià de Dalt.