Guillem Pujol desè al Mundial d'Aigües Obertes

El nedador blanenc del Centre Natació Mataró ha estat esplèndid a Gwangju en la prova dels 5 km

190712Na_PujolCorea

Guillem Pujol el nedador blanenc del Torrot Centre Natació Mataró ha tingut una actuació sensacional en la primera prova del Mundial de natació que es disputa a Gwangju (Corea del Sud). Ha entrat en el TOP-10 en els 5 km en aigües obertes, classificant-se en desè lloc  amb un temps de 53:35.80, en una prova en la que han arribat 60 nedadors.

El guanyador ha estat l'hongarès Rasovszky, que ha estat molt superior arribant en 53:22.10, deu segons per davant del segon classificat el francès Fontaine.
Per valorar encara més l'actuació d'en Guillem Pujol cal dir que ha quedat a només tres segons del podi, ja que el tercer ha estat el canandenc Hedlin amb 53:32.40.

No li van anar tan bé les coses en la prova dels 10 km disputada el dimarts dia 16, ja que va acabar en el lloc 28è amb un temps de 1:50:11.60, en una prova en la qual van arribar 73 nedadors. El millor espanyol Alberto Martínez va quedar 8è.