El CN Mataró campió d'Espanya de clubs de natació adaptada

Van aconseguir el títol a Tenerife per una diferència mínima, amb gran actuació en els relleus

190624Na_CNMAdaptat

L'equip del Centre Natació Mataró va guanyar, per una mínima diferència, el Campionat d’Espanya de Clubs de Natació Adaptada, que es va disputar fa uns dies a les instal·lacions del CD Midayu de Tenerife, quedant per davant del CD Aquatic Campanar i el CN Fidias.

Destacar, en categoria masculina, al nedador Ariel Schrenck que va aconseguir la medalla d’or en la prova de 200 m estils amb un temps de 2:28.96 i dues medalles de bronze, a les proves de 100 m lliures i 100 m papallona. Aquest nedador participarà properament en el Mundial WPS (World Para Swimming) 2019 que es disputarà a Londres.

190624Na_ArielSchrenk

En categoria femenina, Berta Garcia va finalitzar tercera a la prova dels 100 m braça. La clau de la victòria del CN Mataró va estar en les seves victòries a les proves de relleus on va aconseguir la medalla d’or a les proves de 4x50 m lliures masculins i femenins, també al 4x50 m estils femení i al 4x50 m lliures mixte.

Els protagonistes d’aquest títol van ser: Ariel Schrenk, Ivan Camps, Mark Castro, Daniel Ferrer, Javier Carcamo, Zach Wahington Young, Edgar Sànchez, Jordi Gordillo, Marta Colom, Laura Castillo, Anabelen Sabariego, Berta Garcia, Roselena Rubio. Amb Roger Cruañas i Pol Cantó d’entrenadors. L’entrenadora mataronina Maria Folgado és la seleccionadora espanyola.