L'Iluro HC perd el segon partit de la fase final i ja no té opcions d'ascens

Ha caigut a Mataró davant la Complutense de Madrid per 0 a 2 i com a molt pot aspirar al 5è lloc de la 2a Estatal

190524HH_AtacIluro

L'equip femení de l'Iluro Hockey Club ha perdut avui el segon partit de la fase final de la 2a Categoria Estatal, que és també fase d'ascens a la 1a Estatal, i s'ha quedat ja sense opcions de pujar de categoria. Com a olt l'equip mataroní pto aspirar al 5è lloc.

Ahir dijous va perdre contra el Xaloc valencià per 0 a 2, en un partit en el qual va rebre dos gols molt matiners. Avui divendres havia de jugar el segon partit a les 14 hores a Sant Cugat contra l'SPV Complutense de Madrid, però la xàfec d'aigua que ha caigut sobre la localitat vallesana ha deixat el camp impracticable i s'ha vingut a jugar a Mataró a les 17:30 hores.

L'Iluro HC perd contra un gran rival

El partit ha tingut un desenvolupament semblant al d'ahir. L'equip local ha sortit amb poca concentració defensiva i ha tornat a rebre dos gols en el primer quart del partit, fruit tot s'ha de dir del bon joc i de dues grans combinacions de l'atac madrileny.

190524HH_OcasióIHC

Després de la represa ha semblat que les d'Hèctor Caballero sortien molt més motivades i per uns moments han tingut tancat el seu rival i han disposat de dos penalti-córners que han estat a punt de servir perquè l'equip local obrís el marcador... però no s'ha aconseguit.

190524HH_PalComplutense

Després les madrilenyes han tornat a controlar el matx i acabant el tercer quart han estavellat una pilota al pal. En l'últim quart ja hi ha hagut poques opcions clares i en ell ha destacat la qualitat d'algunes de les jugadores de la Complutense.
De tota manera s'ha de dir que l'equip ilurenc, deixant a part els dos primers quarts del dos partits, ha plantat cara a dos grans rivals.

190524HH_AturadaIHC

Van jugar d'inici: Helena Sanjosé, Arlette Estrada, Míriam Gómez, Sheila Gómez, Noèlia López, Maria Fernàndez, Laia Genoher, Cristina Beltran, Ayara Sierra, Marina Galindo i Mireia Sabater. Completaren l'equip Jennifer Valdés, Eugenia Aldunicci, Natalia Terensi, Anna Maragall, Carla Moya (portera suplent), Marta Clajer i Maria Correas (les tres últimes juvenils).

En els altres dos partits d'aquestes dues primers jornades, la Complutense va guanyar per 10-0 al Catalònia i el Xaloc ho ha fet avui per 4-0.
L'equip valencià i el madrileny es disputaran demà dissabte el primer lloc del grup que dóna una de les places d'ascens.

Classificació: Complutense 4, Xaloc 4, ILURO HC 0, Catalònia 0.

L'Iluro HC, si guanya demà contra el Catalònia (9 hores del matí), jugarà demà mateix a les 19:45 hores pel 5è lloc amb el tercer de l'altre grup. Si perdés jugaria a les 18 hores amb el 4t de l'altre grup pel 7è lloc.