L'Iluro HC perd el primer partit de la fase d'ascens a 1a Estatal Femenina

El segon partit, que s'havia de jugar a Sant Cugat, s'ha traslladat a Mataró degut a la pluja

Des del dijous dia 23 i fins el diumenge 26, l’equip femení de l’Iluro Hockey Club disputa a Sant Cugat la fase final del Campionat d’Espanya de 2a Categoria, que és fase d’ascens a 1a Estatal.

L’equip mataroní, que va guanyar la fase de sector disputada a Alacant, jugarà en el grup B junt amb el Xaloc valencià, el SPV- Complutense de Madrid i el conegut Catalònia de Barcelona, al qual va superar en l’eliminatòria prèvia a la disputa de les fases de sector. Al grup A hi seran CD Terrassa. Ègara, Júnior i Liceo Sagrado Corazón de Cadis.
El primer de cada grup puja a 1a Estatal. Els altres juguen per obtenir la classificació lineal, per si amb posterioritat hi ha renúncies ocupar les places corresponents.

Derrota en el primer partit contra el Xaloc valencià

El primer partit de l’Iluro HC va ser contra el Xaloc de València el dijous i l'equip taronja va perdre per 0 a 2. L'equip mataroní va rebre dos gols en els primers quatre minuts i després va crear ocasion però sense encert davant de porteria.

190524HHXaloc-IHC

En l'altre partit del grup el SPV Complutense de Madrid va guanyar per 10-0 al Catalònia de Barcelona.

El segon partit del divendres a les 14 hores contra SPV Complutense, s'ha traslladat a Mataró degut a la forta pluja caiguda a Sant Cugat.

Es tancarà la fase de grups contra el Catalònia el dissabte a les 9 del matí i el mateix dissabte es jugaran els partits pel 7è i 8è lloc (18 hores) i pel 5è i 6è (19:45 hores).

El diumenge a les 11 hores el partit pel 3r i 4t lloc entre els segons de cada grup, i a les 13 hores la gran final entre els primers dels dos grups, que ja són els dos equips que pugen a la 1a Divisió Estatal.