Berta Ferreras obté tres medalles a la Copa LEN de natació artística

La mataronina està ja integrada de ple en l'equip espanyol que prepara els Jocs Olímpics de Tòquio 2020

El cap de setmana passat la mataronina Berta Ferreras s'ha penjat tres medalles més, que afegeix a la seva llarga col·lecció en l'especialitat de natació artística on està ficada en l'elit estatal i també mundial.
Va ser en la Copa LEN de natació artística celebrada a Sant Petersburg (Rússia) i on, formant part de l'equip nacional espanyol, la Berta va aconseguir la medalla d'or en Highlight i dues de plata en equip tècnic i equip lliure.

190514NAr_FerrerasRússia

En Highlight l'equip espanyol va causar sensació amb una coreografia d'AC/DC, que està conquerint als públics de tot el món, i va quedar per davant de Rússia, que eren les amfitriones. Van formar l'equip Txell Mas, Paula Ramírez, Berta Ferreras, Leyre Abadía, Iris Tió, Blanca Toledano, Elena Melián, Carmen Juárez, Abril Conesa i Cecilia Jiménez.

190514NAr_Ferrerasambmedalla

En equip tècnic i lliure van formar amb Txell Mas, Paula Ramírez, Sara Saldaña, Ona Carbonell, Berta Ferreras, Blanca Toledano, Iris Tió i Abril Conesa. En aquestes dues especialitats van quedar per darrere de Rússia.

 En aquesta ocasió la Berta no va participar en la modalitat de duet mixt, ja que ha de començar a concentrar-se en l'equip ja que és la modalitat olímpica de cara a la classificació d'Espanya pels Jocs Olímpics de Tòquio 2020.