L'Iluro HC aconsegueix la permanència a 1a Catalana golejant en l'últim partit

L'equip femení el pròxim cap de setmana buscarà l'ascens a 1a Estatal a Alacant

190429HH_PermanènciaIluro

El dissabte passat a la tarda l'equip sènior masculí de l'Iluro Hockey Club va aconseguir l'objectiu de la temporada: la permanència a la 1a Catalana.

Després d'uns inicis complicats, i amb l'arribada d'alguns reforços, l'equip s'ha anat trobant a sí mateix i ha fet un magnífic final de campionat arrodonit amb la golejada aconseguida el dissabte contra el Pedralbes per 9 a 1.

Només feia falta un punt, però el cuer no va oferir massa resistència i se'n van sumar tres per acabar la fase de descens en 4t lloc, 4 punts per sobre del descens.

Van jugar: David Minguillón, Adrià Velilla, Martí Zamora, David Montero, Jesús Ramírez, Roger Carbonell, Jaume Martí, Nelson García, Pau López, Sergio Torres, Jerònimo Costa, Arnau Pons, Ferran Reig, Assenç Garcia, Joan López i Tomàs Angusto Laiseca.

La classificació final ha estat: Rimas 32, Atlètic Terrassa 30, Castelldefels 23, ILURO HC 19, EHC 18, FC Barcelona 15, Línia 22 HC 15, CE Pedralbes 5.

L'equip femení jugarà la fase d'ascens a 1a Estatal el pròxim cap de setmana

La pròxima gran cita per al club taronja és la fase d'ascens a 1a Estatal que l'equip femení disputarà els dies 3, 4 i 5 de maig a Alacant.

El primer partit serà el divendres dia 3 a les 20 hores contra el Hoquet.
El dissabte a les 17 hores contra el Mallorca H. Balears.
I el diumenge a les contra l'equip amfitrió del San Vicente de Raspeig.

A veure si aquest any hi ha sort i tornen amb l'ascens...