L'Iluro HC té la permanència a 1a Catalana a tocar

L'equip taronja ha fet un gran final de competició i salvarà la categoria fent un punt en l'últim partit contra el cuer

L'equip masculí de l'Iluro HC que prepara Pablo Sainz ha fet un gran final de temporada a la 1a Catalana i ja té a tocar la permanència, que fa unes setmanes sembla impossible.

190415HH_IluroaEgara

El dissabte passat va guanyar per 1 a 2 al camp de l'EHC de Terrassa i només li falta un punt per assegurar la permanència i sembla que ho tindrà relativament fàcil perquè en l'última jornada del dia 28 d'abril rebrà el cuer, el CE Pedralbes, que ja ha baixat.

La classificació de la fase de descens està així: Rimas 32, Atlètic Terrassa 29, Castelldefels 20, EHC 17, ILURO HC 16, FC Barcelona i Línia 22 HC 14, Pedralbes 5.

Èxits de la base

El passat cap de setmana tamé van arribar èxits de la base. L'equip infantil masculí va guanyar la fase de sector i es classifica per al Campionat d'Espanya de Hockey Sala.

190415HH_Infantil

L'equip infantil femení va aconseguir la medalla de plata al Campionat de Catalunya de Hockey Sala.

L'equip aleví masculí es va proclamar campió de Catalunya aleví.